Descopera Africa intr-o cana cu ceai: Rooibos Swaziland

Ce faci cand te apuca dorul de aventura si pofta de explorat noi taramuri? Poti sa-ti planifici deja urmatoarea vacanta, sa-fi faci bagajele sau, daca vrei ceva mai rapid, savurezi un ceai bun, a carui aroma te poarta imediat cu gandul spre tinuturi exotice.

Ca sa ne mai incalzim putin, pentru seara asta am ales un bilet dus-intors spre sudul Africii, calatoria la clasa I fiind oferita de ceaiul Rooibos Swaziland.

rooibos-swazilandMicul stat african Swaziland isi intampina vizitatorii cu forme de relief variate, de la munti strabatuti de rauri si cascade limpezi, la formatiuni geologice inedite, dealuri vulcanice, paduri cu vegetatie luxurianta si savane salbatice. Peste toate acestea aluneca neimblanzite razele soarelui, intr-un ritm ametitor, asemenea dansurilor africane traditionale, insotite de vuietul tobelor.

Foto: travel.nationalgeographic.com
Foto: travel.nationalgeographic.com

Ceaiul rooibos, originar de pe meleagurile Africii, inchide in frunzele sale ascutite misterele continentului negru, dezvaluite apoi intr-o infuzie dulce, neasteptat de blanda.

Rooibos Swaziland este un ceai rosu parfumat, asortat cu tot felul de bunatati: bucatele de ananas, de cirese si mango, frunze de alun si menta, petale de floarea-soarelui, de trandafir… Restul ingredientelor asteapta sa fie descoperite in infuzia roscata, cu gust catifelat, gata in doar 5 minute. Ca orice rooibos, nu contine cofeina, asa ca il poti bea in orice moment al zilei, inclusiv inainte de culcare, pentru un somn linistit. Are un efect calmant, care te va relaxa si te va transpune cat ai clipi in atmosfera magica a Africii.

Iti dorim calatorie placuta!

ceai-rooibos-doro-tea

Descopera Africa intr-o cana cu ceai: Rooibos Swaziland 5.00/5 (100.00%) 5 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.