Farmecul Namibiei, un ceai ca o călătorie în Africa

Roșcat și delicat, rooibosul e parcă făcut să-l bei toamna, când gândurile zboară între căldura verii, vacanțele grozave și perioada veselă a sărbătorilor de iarnă. Dacă suspini după soare și vreme bună, ai nevoie de un ceai rooibos ca să revii la sentimente mai bune față de toamnă! Însă nu orice fel de rooibos, ci Farmecul Namibiei.

farmecul-namibiei

Așadar, azi continuăm seria călătoriilor printr-o cană cu ceai și poposim în Namibia. Fie că este vorba de Sossusvlei, Parcul național Etosha, Luderitz sau alte obiective turistice, statul african Namibia servește vizitatorilor peisaje fascinante, adevărate minuni ale naturii, dar și multe locuri sălbatice, unde aventurierii se simt în largul lor. 

Acest tărâm spectaculos promite surprize tot felul de amatorilor de senzații extreme, dar și pasionaților de ceai. Asta pentru că la poalele munților africani, tufele de rooibos găsesc condiții ideale de dezvoltare, atât ca sol, cât și ca temperaturi. Rezultă un rooibos delicios, o infuzie care aduce un strop din farmecul Namibiei în cănile noastre de ceai.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Farmecul Namibiei are la bază rooibos verde, asezonat cu fructe și flori, însă fără arome artificiale. Echipa de căpșune, mango, petale de trandafir, gălbenele și albăstrele asigură un bonus de eleganță și prospețime. Încearcă-l și convinge-te!

Deci… gata de o vacanță în Namibia? 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Farmecul Namibiei, un ceai ca o călătorie în Africa 5.00/5 (100.00%) 7 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.