Tea trends: ce culori se poartă iarna aceasta? Vezi noua colecţie d’Oro Tea!

Să fie alb, negru, verde sau roşu? Indiferent de ceaiul preferat, sigur vei găsi o culoare pe placul tău în noua colecţie de iarnă d’Oro Tea! Aşteptăm cu entuziasm atmosfera de poveste a sărbătorilor, aşa că am început deja să facem provizii de ceaiuri, ceainice şi căni jucăuşe. Te invităm cu drag să le descoperi mai jos şi în magazinul nostru online!

Pentru pasionaţii de ceai alb am adus un sortiment simplu, dar foarte aromat, deşi nu conţine fructe sau condimente adaugate. Este vorba de ceaiul alb Mao Feng, cultivat pe plantaţiile din provincia chineză Zhejiang şi obţinut din frunze tinere şi muguri. Se prepară extrem de uşor şi e gata în doar 3 minute.

oolongChiar dacă primăvara e departe, ceaiul verde Milky Oolong te va încânta cu delicateţea sa când temperaturile coboară ameninţător. Frunzele semifermentate de ceai sunt rulate şi învăluite în aburi calzi de lapte, astfel că mirosul rămâne impregnat în mod natural în micile perluţe. O experienţă încântătoare pentru papile! Descoperă mai multe despre universul ceaiului Oolong în acest articol.

Iubitorii de infuzii de plante şi fructe au cel puţin 3 noi motive de bucurie: ceai de plante Reîmprospătare, ceai de fructe Aronia cu Mentă şi ceai de fructe Regina Pădurii. Nu-ţi spunem mai multe. Te lăsăm să le încerci şi să fii surprins.

Cei care apreciază culorile mai închise când vine vorba de ceai, au la dispoziţie noi sortimente delicioase.

Ce zici de un Domino? Nu, nu ne referim la joc, ci la un nou ceai negru, Domino de Iarnă, o combinaţie inedită de cacao, portocală, măr şi orez expandat. Noi credem că mixul de alb şi negru rămâne la modă indiferent de sezon, aşa că te invităm să-ţi „croieşti” din Domino de Iarnă un ceai pe măsură!

ceai-negru-domino-iarna-500x500

Tot de pe tărâmurile ceaiurilor negre îţi propunem un Earl Grey Cream, cu lămâie şi trandafiri, pentru un început de zi în forţă. Ceaiurile fermentate Pu Erh Yunnan natural şi Pu Erh Lămâie cu Vanilie te îmbie cu un gust puternic, pământiu, mai apreciat cu cât ceaiul este mai vechi. Despre Pu Erh poţi afla mai multe informaţii interesante din materialul dedicat.

Şi pentru că un ceai e şi mai bun dacă este băut dintr-o cană veselă, în magazinul online vei găsi şi multe accesorii noi, colorate şi înflorate, ca să sperie frigul şi să pună pe fugă vremea rea. Aruncă aici un ochi!

cana-capac-treasure-flowers

PS: Până pe 30 noiembrie avem şi multe ceaiuri la reducere, aşa că te invităm să te uiţi cu atenţie pe rafturile magazinului online pentru a te bucura de sortimentele preferate la un preţ mai mic!

Tea trends: ce culori se poartă iarna aceasta? Vezi noua colecţie d’Oro Tea! 5.00/5 (100.00%) 6 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.