Fujian Pearl, ceai alb pentru zile gri (şi nu numai)

Come, let us have some tea and continue to talk about happy things.” – Chaim Potok

O eventuală indispoziţie cauzată de vremea mohorâtă îşi poate găsi leacul cu o plimbare prin ploaie, o brioşă pufoasă, o îmbrăţişare plină de afecţiune sau alte mici bucurii pentru suflet. Noi îţi propunem un antidot preţios, sub forma unui melanj de ceaiuri atent alese, cu arome florale: Fujian Pearl.

Fujian-Pearl-ceai-alb-doroteaceai-alb-Fujian-PearlInspirat de delicateţea perlelor netede, elegante, Fujian Pearl reuneşte frunze de ceai alb Pai Mu Tan şi o suită de ceaiuri verzi chinezeşti: Fogtea, Lung Ching şi Jasmine Jade Pearls. Le-ai încercat? Hai să facem cunoştinţă cu ele!

  • Pai Mu Tan sau Bai Mudan este un ceai alb chinezesc select, cu parfum dulceag floral-fructat, cultivat în provincia chineză Fujian. Are un conţinut foarte scăzut de cofeină, dar o cantitate mare de antioxidanţi, astfel că este benefic pentru sănătate. Dacă eşti începător în lumea ceaiului alb sau chiar a ceaiului în general, Pai Mu Tan reprezintă alegerea perfectă. În magazinul nostru online găseşti şi ceai Pai Mu Tan simplu, astfel că te poţi bucura complet de aroma sa.
  • Fogtea îşi are originile în China, în aceeaşi zonă Fujian, renumită pentru ceaiurile de calitate produse aici. Ca orice ceai verde, stimulează imunitatea, protejează împotriva bolilor cardiovasculare şi îţi oferă un plus de energie în dimineţile somnoroase.
  • Cunoscut şi sub numele de Fântâna Dragonului, Lung Ching se cultivă şi se prelucrează în provincia Zhejiang din China, frunzele fiind procesate printr-o tehnică specială: sunt întinse în tăvi de nuiele şi lăsate să stea mai multe ore, apoi se presează şi se usucă în etape. Mai multe despre ceaiul Lung Ching poţi citi în acest material, iar dacă vrei să-l testezi cu propriile papile ca să te convingi de calităţile sale, îl poţi achiziţiona de aici.
  • Aşa cum sugerează şi numele, Jasmine Jade Pearls constă în perluţe de ceai rulate cu grijă şi aromatizate cu iasomie. Acest ceai verde de o calitate superioară se cultivă în provincia Fujian, iar de acolo călătoreşte în întreaga lume şi încântă pasionaţii de ceai cu parfumul său suav. Pentru o incursiune în lumea iasomiei, vezi acest articol.

Revenind la Fujian Pearl, printre frunzuliţele gingaşe de ceai se ivesc flori de iasomie şi portocal, petale de trandafir şi alte minuni colorate care înveselesc amestecul cu un parfum proaspăt. E multă armonie în acest ceai de o dulceaţă discretă, ce aduce cu sine promisiunea unei zile mai senine, chiar şi în perioadele aglomerate de la birou. Te invităm să-l descoperi în propria cană!

Fujian-Pearl-ceai-alb Fujian-Pearl-ceai-alb-verde

Fujian Pearl, ceai alb pentru zile gri (şi nu numai) 5.00/5 (100.00%) 7 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.