Inteligenta culinara

Ideea de a ne hrani sanatos echivaleaza, pentru multi, cu supliciul unei mancari anoste, lipsite de gust, cu stradania de a numara permanent caloriile – in general, cu renuntarea la orice bucurie. Alteori, consideram sarcina de a ne gati preparate deosebite ca fiind un lux, un rasfat ce ne depaseste mijloacele financiare sau abilitatile in bucatarie. Acum, Peter Kaminsky – care a scris carti de bucate alaturi de maestri bucatari celebri, ca Daniel Boulud, dar si de amatori intr-ale gatitului, precum legenda fotbalului american John Madden – ne demonstreaza ca oricine are putinta de a se delecta cu mancare absolut savuroasa, fara a fi strabatut de fiori reci gandindu-se la dimensiunea taliei.
Autor | Peter Kaminsky |
Titlu original | Culinary Intelligence: The Art of Eating Healthy |
Traducător | Diana Catindatu |
Număr pagini | 272 |
Anul apariției | 2016 |
Copertă | Adriana Guta |
Format | 15,5 x 22 cm |
ISBN | 978-606-588-857-9 |
Recenzie inteligenta culinara
Povesteste experienta ta cu acest produs și acordă-i o notă
Acordă o notă produsului