Ceai alb & verde Templul Zeilor

Ceai alb & verde Templul Zeilor
Amestec gustos de ceai verde cu fructe exotice dulci-acrișoare. Un sortiment de top!

Un amestec încântător de ceai alb și ceai verde, “Templul Zeilor” îți va face poftă prin parfumul său de fructe exotice: ananas, mango, portocală, papaya și multe altele. Acest blend a fost premiat în anul 2012 cu titlul de “North American Tea Champion” la World Tea Expo din Statele Unite ale Americii.

Printre sortimentele de ceai verde pe care le vei întâlni în Templul Zeilor se numără Lung Ching și Jasmine Jade Pearls. Bonus, te poți bucura și de parfumul delicat al ceaiului alb Pai Mu Tan. Pe toate trei le găsești în magazinul nostru online și separat, în caz că vrei să le savurezi individual.

“Templul Zeilor” poate fi pregătit ca ceai cald sau rece, cu gheață. În acest caz, recomandăm câteva felii de fructe proaspete ca decor și servirea într-un pahar transparent, înalt, pentru un aspect deosebit.

Ingrediente ceai alb Pai Mu Tan din China, ceai verde din Darjeeling, ceai verde Fog Tea din China, ceai verde Lung Ching din China, ceai verde Jasmine Jade Pearls din China, bucăți confiate de ananas (ananas, zahăr), bucăți confiate de mango (mango, zahăr), aromă naturală, coajă de portocală, bucăți confiate de papaya (papaya, zahăr), bucăți de căpşune, coacăze roşii, bucăţi de caise, vişine
Timp de infuzare 3 minute
Temperatură 80 °C
Concentrație ~1 linguriță / 250ml
Rețetă iced tea Se infuzează 10g de ceai (aprox. 4-5 lingurițe) într-un litru de apă (80 °C) timp de 4-6 minute. După infuzare se adaugă aprox. 400g de gheață (sau apă), lămâie și îndulcitor (zahăr, miere, ștevia sau altul). Se servește rece.
Recenzii (2)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!
M-a făcut să mă simt energizată fără partea de agitaţie pe care o resimt uneori de la unele ceaiuri verzi. Gustul este de asemenea plăcut, uşor fructat. Nu credeam că va ieşi foarte aromat având în vedere timpul mic de infuzie care este recomandat, dar am respectat totuşi timpul şi a ieşit foarte foarte bun.

Eva - 17.12.2019
Chiar isi merita acel premiu acest ceai! Are un miros superb si un gust placut, dar trebuie respectat cu strictete timpul de infuzie de pe plic. Il recomand chiar si persoanelor care nu se impaca foarte bine cu ceaiul verde clasic. Nu se simte atat de puternic acel gust de ceai verde datorita fructelor confiate.

Adina - 12.03.2017