Ceai negru Darjeeling Margaret's Hope FTGFOP1

Ceai negru Darjeeling Margaret's Hope FTGFOP1
Un ceai negru cu frunză ascuțită și cu o aromă ușor florală, din a doua recoltă, provenind de pe renumita plantație Margaret's Hope din regiunea Darjeeling.

Este un ceai negru remarcabil, special pentru cunoscători, care provine de pe renumita plantație Margaret's Hope din regiunea Darjeeling, India. Are în spate o poveste tristă, dar frumoasă. În 1870, un britanic pe nume Bagdon a creat această plantație de ceai pe creasta sud-vestică a râului Balsun din Darjeeling și a denumit-o Bara Ringtong. Fiica sa mai mică, Margaret, a fost încântată de peisajul superb din acest loc, cu munții Himalaya în fundal. Din păcate, Margaret a murit la scurt timp după, astfel că tatăl îndurerat a rebotezat plantația de ceai cu numele ei, pentru a o avea mereu aproape. În prezent, aceasta este una dintre cele mai celebre culturi de ceai din regiunea Darjeeling. Ceaiul negru obținut aici are frunza ascuțită și o aromă ușor florală, cu gust de struguri muscat tineri. Ceaiul negru Darjeeling Margaret's Hope din magazinul nostru provine din a doua recoltă și te va impresiona prin notele fructate delicate. Te invităm să-l încerci! Citește mai multe despre ceaiurile Darjeeling în acest articol!

Ingrediente Un ceai negru cu frunză ascuțită cu o aromă ușor florală, din a doua recoltă, de pe renumita plantație Margaret's Hope din regiunea Darjeeling.
Timp de infuzare 3 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație ~1 linguriță / 250ml
Recenzii (0)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!