Pana pe 31 mai 2023 te bucuri de reducere 30% din totalul comenzii. Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 300 lei!

Ceai fructe Funky Monkey

Ceai fructe Funky Monkey
Infuzie cu cacao, banane, goji și multe alte fructe delicioase.

Funky Monkey este un blend de fructe cu ingrediente dulci, pe care îți vine să le mănânci direct din pungă. Dacă ai totuși puțină răbdare și îți pregătești o infuzie din acest mix, te vei bucura de un ceai ca o ciocolată fructată. Asta pentru că are miez de boabe de cacao, coajă de cacao și extract natural de cacao, completate de arome de vanilie și migdale. Bucățelele de banană și de măr îi dau dulceață, iar goji și petalele de gălbenele, un plus de culoare. Această infuzie jucăușă și energizantă conține ingrediente de o calitate excelentă, mare parte dintre ele provenind de pe plantații controlate strict biologic.

Ingrediente bucățele de măr*, miez de cacao*, coajă de cacao*, bucățele de banană*, fructe goji*, piper roz*, aromă naturală de caramel, extract natural de cacao, aromă naturală de vanilie, aromă naturală de cacao amestecată cu migdală amară, petale de gălbenele*. Ingredientele marcate cu * provin de pe plantații controlate strict biologic.
Timp de infuzare 6-10 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație ~1-2 linguriţe / 250ml
Recenzii (0)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!