Pana pe 31 mai 2023 te bucuri de reducere 30% din totalul comenzii. Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 300 lei!

Ceai fructe Paradis Tropical

Ceai fructe Paradis Tropical
Infuzie de fructe cu gust de mango și mandarine.

Un ceai ca o vacanță exotică. Așa am descrie ceaiul de fructe “Paradis Tropical”, o combinație de ingrediente atent selecționate, în care predomină aroma de mango și mandarine.

Cu bucăți de ananas, măr, papaya, mango, mandarine, physalis, acest blend de un oranj viu este o adevărată simfonie pentru privire și gust. O salată de fructe la cană, altfel spus. Dintr-un paradis tropical nu ar putea lipsi elementele florale. În ceaiul nostru, ele sunt reprezentate de șofrănel, trandafir și floarea soarelui.

Mai avem o veste bună: vei obține o infuzie cu aciditate redusă. Dacă hibiscusul și măceșele sunt preferatele ceaiurilor de fructe, în acest caz ele au fost înlocuite ca bază de bucățile de măr, pentru a diminua nivelul de aciditate al băuturii și a o face mai ușoară pentru digestie. În plus, gustul ingredientelor iese mai bine în evidență.

Ingrediente bucăți confiate de ananas (ananas, zahăr), bucăți de măr (măr, acidifiant: acid citric), bucăți confiate de papaya (papaya, zahăr), bucăți confiate de mango (mango, zahăr) (7%), aromă naturală, felii de mandarine (4%), physalis, flori de șofrănel, petale de trandafir, petale de floarea soarelui.
Timp de infuzare 8-10 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație 1-2 linguriţe / 250ml
Recenzii (0)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!