Ceai rooibos Cireșe cu Banane

Ceai rooibos Cireșe cu Banane
Amestec de rooibos cu cireșe, banane și multe alte ingrediente exotice.

Cireșe, vișine, banane. Dacă îți plac fructele dulci-acrișoare, încearcă neapărat acest rooibos cu parfum exotic și gust de vară! Pe lângă fructe, ceaiul conține și Lippia dulcis sau Phyla dulcis, o specie de plantă perenă nativă în sudul Mexicului, în zona Caraibe, America Centrală, Columbia și Venezuela. Are o aromă dulceagă, iar în mod tradițional se folosește ca plantă medicinală. În plus, chipsurile de banană vin cu un plus de dulce, astfel că gustul va fi pe placul celor care apreciază infuziile însiropate. Rooibosul oferă o bază plăcută pentru manifestarea aromelor fructate ale băuturii. Aroma intensă de cireșe te va duce cu gândul la zilele calde de vară și micile fructe bine coapte, culese direct din copac. Este un mix fără cofeină, deci infuzia poate fi savurată în orice moment al zilei, atât caldă, cât și rece.

Ingrediente rooibos, flori de hibiscus, cireșe (7%), aromă naturală, chipsuri de banană (banană, zahăr, aromă naturală)(4%), stevia, bucăți de vișine (0.5%)
Timp de infuzare 10 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație ~1-2 lingurițe / 250ml
Recenzii (1)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!
Foarte bun!! Aroma putenica de cirese completeaza foarte bine gustul ceaiului rooibos si lasa un aftertaste dulce. Recomand :)

Ioana - 12.06.2020