Ceai negru Masala Chai Indian

Ceai negru Masala Chai Indian
Frunze de ceai negru provenite din regiunea Assam și din regiunea de sud a Indiei, condimentate cu nucșoară, scorțișoară, anason, fenicul și alte ingrediente specifice chaiului indian. Fara arome suplimentare.

Sortiment cu origini indiene, Masala Chai combină frunze de ceai negru cu cele mai aromate condimente (masala înseamnă tocmai „amestec de condimente”). Se lasă foarte bine completat de lapte și zahăr, rezultând o băutură exotică, ușor picantă. Citește aici rețeta de preparare a chaiului indian.

În mixul nostru, ceaiul negru Assam este răsfățat de ghimbir, cuișoare, nucșoară, scorțișoară, fenicul și anason, fără alte arome suplimentare. Masala Chai înlocuiește cu succes cafeaua și îți oferă un început de zi plin de savoare.

Ingrediente ceai negru din Assam și din India de Sud (46%), bucăți de ghimbir, cuișoare, scorțișoară, cardamom, fenicul, anason
Timp de infuzare 3 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație ~1 linguriță / 250ml
Recenzii (3)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!
Foarte aromat si placut!

Renee Micu - 08.03.2023
L-am gustat imediat dupa lansarea magazinului si a devenit ceaiul meu de dimineata. Gustul sau ma trezeste imediat, este un inlocuitor perfect al cafelei. Il beau intotdeauna cu o lingurita mica de zahar.

Mihai Ursuleanu - 19.02.2013
Imi place enorm fiindca vine cu un gust condimentat, inteapa putin la limba. Amatorilor de picant le recomand sa il incerce si adaugand doua felii de ghimbir. :)

Andreea - 05.01.2013