Ceai plante Echilibru Natural

Ceai plante Echilibru Natural
Infuzie revigorantă de plante, cu gust de ghimbir și lămâie.

Ce înseamnă pentru tine echilibrul? În cazul nostru, când vine vorba de lumea ceaiurilor, înseamnă să îmbini gustul plăcut și beneficiile pentru sănătate, alegând o infuzie cu ingrediente de calitate. Iar restul vine natural “Echilibru Natural” este un blend de ceai verde, plante și bucăți de fructe, special creat pentru cei care iubesc ceaiul-ceai (adică din planta Camellia Sinensis), dar vor să-i dea un plus de aromă.

Așadar, pe lângă ceaiul verde chinezesc Gunpowder, în sortimentul „Echilibru Natural” vei găsi bucăți de măr din belșug, lemongrass, lămâie, bucăți de ananas și ghimbir, precum și alte ingrediente pe care te invităm să le descoperi savurând infuzia. Gustul predominant de ghimbir și lămâie face din acest ceai o băutură revigorantă, plină de vitamine și antioxidanți. Un mod perfect de a-ți începe ziua cu echilibru!

Ingrediente bucăți de măr, ceai verde Gunpowder din China, iarbă de lămâie, bucăți confiate de ananas (ananas, zahăr), bucăți de ghimbir (7%), păpădie, aromă naturală, coajă de lămâie (4%), coriandru, frunze de tulsi, orez expandat, petale de portocal, petale de trandafir, rădăcină de ginseng.
Timp de infuzare 5 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație 1-2 linguriţe / 250ml
Recenzii (0)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!