Pana pe 31 mai 2023 te bucuri de reducere 30% din totalul comenzii. Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 300 lei!

Ceai verde Forțe Proaspete

Ceai verde Forțe Proaspete
REDUS -20%
Sortiment de ceai verde cu gust de maracuja și ghimbir.

Știi zilele acelea când parcă nimic nu-ți iese cum ai dori, iar asta începând de dimineață? Avem un antidot!

Blendul Forțe Proaspete te va face să vezi lumea în culori mai vesele și îți dă energie să termini cu bine ce ai început sau… să repari ce ai stricat. Ceaiul verde Ming Mee din China se bucură de compania unor condimente exotice, care îi dau savoare din belșug: scorțișoară, coajă de portocală, ghimbir, cuișoare, cardamom și piper negru. În plus, petalele de floarea soarelui conferă culoare acestui mix inspirat. Rezultă o infuzie ușor picantă, foarte aromată, asemenea unui chai (însă având ca bază ceai verde).

Ceaiul și condimentele provin de pe plantații controlate strict biologic, astfel că te vei bucura de un gust “sănătos”, iar buna dispoziție va crește proporțional cu numărul de căni de ceai savurate.

Ingrediente ceai verde Ming Mee din China*, scorțișoară*, coajă de portocală*, bucăți de ghimbir* (4%), aromă naturală de citrice, bucăți de maracuja (piure concentrat de mere*, concentrat de maracuja*, antioxidant: acid ascorbic)(1%), cuișoare*, cardamom*, petale de floarea soarelui*, piper negru*. Ingredientele marcate cu * provin de pe plantații controlate strict biologic.
Timp de infuzare 2 minute
Temperatură 90 °C
Concentrație ~1 linguriță / 250ml
Recenzii (0)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!