Ceai fructe Culorile Naturii

Ceai fructe Culorile Naturii
REDUS -20%
Un ceai ușor pentru stomac, natural, cu gust revigorant de portocală.

O infuzie domolă, ideală pentru serile lungi de vară. Vestea bună este că și cei cu un stomac sensibil se pot bucura de acest ceai, căci nu conține nici hibiscus, nici măceșe.

Ceaiul redă un amestec colorat de fructe gustoase: merelor și portocalelor li se alătură legume alese din ograda bunicii (morcovi, stafide și sfeclă). Nota citrică a licorii o asigură iarba de lămâie. Doza de vitamine din acest întreg buchet nu este așadar rezervată doar pentru serile de vară, ci este binevenită tocmai în zilele mai reci ale anului, atunci când imunitatea este scăzută. Cu această ceașcă savuroasă, colorată în nuanțele naturii, puteți să vă așezați confortabil pe canapea și să vă amintiți de clipele de neuitat ale verii.

Natural, ușor pentru stomac, fără cofeină și cu un conținut redus de calorii, "Culorile Naturii" este o infuzie pentru toate vârstele, care îi va cuceri chiar și pe aceia care nu au făcut încă o pasiune pentru ceai.

Ingrediente bucăți de măr (măr, acidifiant: acid citric), stafide, bucăți de morcov, coajă de portocală (10%), sfeclă roșie, bucăți de portocală (5%), iarbă de lămâie, aromă naturală
Timp de infuzare 8-10 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație ~1-2 lingurițe / 250ml
Recenzii (0)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!