Ceai fructe Fluture Albastru

Ceai fructe Fluture Albastru
Infuzie de fructe cu gust de vanilie. Adaugă puțină lămâie și transformă-ți cana într-un spectacol de culori!

Ce au în comun fluturii și ceaiul? Ceaiul de fructe „Fluture Albastru” conține, printre altele, fasolea fluturilor, o plantă ale cărei flori au un efect spectaculos când sunt infuzate în apă caldă: colorează infuzia în albastru.

Da, ai citit bine, vei avea în fața ta un ceai albastru! Acest ceai inedit cu gust de vanilie mai are o proprietate interesantă: își schimbă nuanța în funcție de nivelul de pH. Dacă pui puțină zeamă de lămâie, albastrul se va transforma sub ochii tăi într-un mov misterios.

Fii fără griji, mixul „Fluture Albastru” nu conține coloranți artificiali, întregul spectacol se datorează florilor de fasolea fluturilor. În plus, baza este formată din bucăți de măr, astfel că infuzia are o aciditate redusă, fiind ușor de tolerat chiar și de persoanele cu stomac mai sensibil, deoarece nu îngreunează digestia.

Ingrediente bucăți de măr, bucăți de morcov, coajă de fasole, bucăți de ghimbir, aromă naturală, fructe goji, stafide, flori de fasolea fluturilor (4%), petale de albăstrele, bucăți de vanilie (1%).
Timp de infuzare 8-10 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație 1-2 linguriţe / 250ml
Recenzii (2)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!
O aroma de vanilie minunata! E foarte interesant sa vezi cum isi schimba culoarea!

Alina - 23.08.2021
Ceaiul este foarte bun. Are un miros foarte plăcut, iar culoarea este tare interesanta

Maria - 09.06.2021