Ceai fructe Paradis Tropical

Ceai fructe Paradis Tropical
Infuzie de fructe cu gust de mango și mandarine.

Un ceai ca o vacanță exotică. Așa am descrie ceaiul de fructe “Paradis Tropical”, o combinație de ingrediente atent selecționate, în care predomină aroma de mango și mandarine.

Cu bucăți de ananas, măr, papaya, mango, mandarine, physalis, acest blend de un oranj viu este o adevărată simfonie pentru privire și gust. O salată de fructe la cană, altfel spus. Dintr-un paradis tropical nu ar putea lipsi elementele florale. În ceaiul nostru, ele sunt reprezentate de șofrănel, trandafir și floarea soarelui.

Mai avem o veste bună: vei obține o infuzie cu aciditate redusă. Dacă hibiscusul și măceșele sunt preferatele ceaiurilor de fructe, în acest caz ele au fost înlocuite ca bază de bucățile de măr, pentru a diminua nivelul de aciditate al băuturii și a o face mai ușoară pentru digestie. În plus, gustul ingredientelor iese mai bine în evidență.

Ingrediente bucăți confiate de ananas (ananas, zahăr), bucăți de măr (măr, acidifiant: acid citric), bucăți confiate de papaya (papaya, zahăr), bucăți confiate de mango (mango, zahăr) (7%), aromă naturală, felii de mandarine (4%), physalis, flori de șofrănel, petale de trandafir, petale de floarea soarelui.
Timp de infuzare 8-10 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație 1-2 linguriţe / 250ml
Recenzii (0)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!