Ceai fructe Ștrudel cu Mere

Ceai fructe Ștrudel cu Mere
O infuzie care îți va gâdila simțurile cu parfumul de mere coapte, însorite de scorțișoară, migdale și vanilie, la fel ca într-o prăjitură rafinată.

Un ceai cu bucăți de măr, scorțișoară, fulgi de migdale și vanilie. Sună bine? Cu siguranță că ar merge de minune într-o seară în care lucesc doar luminițele de brad, ninge cu fulgi mari iar tu te bucuri de căldura cănii din mână, de mirosul infuziei și de mmmm.... Sună a basm? Poate deveni realitate. Tu te ocupi de luminițele de brad, îți pui o dorință în legătură cu ninsoarea iar noi îți dăm un ceai cu bunătăți de fructe și mirodenii. Care vine și cu o mică surpriză: are în compoziție și rădăcină prăjită de cicoare. Știai că principiile active din cicoare stimulează digestia, detoxifică organismul, scad colesterolul și glicemia și chiar poate calma ușor sistemul nervos? Ingredientul magic de sărbători!

Ingrediente bucăți de măr (măr, acidifiant: acid citric)(55.8%), felii de măr (15%), stafide, aromă, rădăcină prăjită de cicoare, scorțișoară (4%), fulgi de migdale, bucăți de vanilie (0.7%).
Timp de infuzare 8-10 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație ~1-2 lingurițe / 250ml
Recenzii (3)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!
Are un gust si un miros grozav! Ce bine ca l-ati adus si iarna asta!!

Ioana - 25.11.2015
Nu numai ca este foarte bun dar are si un parfum incredibil! A big like!

Floriana - 21.01.2015
Fain fain! Numai bun de sarbatori! ;)

Florentina - 20.12.2014