Comenzile plasate în perioada 18-23 aprilie vor fi expediate pe data de 24 aprilie. Sărbători fericite!

Ceai negru Assam TGFOPI Second Flush

Ceai negru Assam TGFOPI Second Flush
Ceai negru Assam TGFOPI Second Flush Ceai negru Assam TGFOPI Second Flush
Ceai Assam superior, provenind de pe plantatii selecte, cules manual. Ofera o ceasca echilibrata. Fara arome artificiale.
Cod: CN611 - In stoc
- Alege cantitate -
*
3299 lei
1799 lei
999 lei
Descriere ceai negru Assam TGFOPI Second Flush

Procesul de manufacturare al ceaiului iti poate spune multe despre calitatea si gustul sau. Un ceai recoltat de pe plantatii selecte, cules manual, pregatit cu atentie (caci frunzele delicate au nevoie de atentie), isi ofera intreaga savoare in momentul in care este preparat. Acum, in ceasca, ai un ceai negru Assam TGFOPI Second Flush. E un ceai negru superior, cules manual de pe plantatiile din regiunea Assam, India. Este ceaiul englezilor, este considerat “ceai de mic dejun” si faptul ca plantatiile se afla in apropierea marii, gustul infuziei este inviorator, energizant, un pic aspru. Este usor de recunoscut dupa gustul ce aminteste de malt – o consecinta a climatului tropical in care creste planta de ceai. TGFOPI e un sistem de gradare al frunzelor culese si inseamna “Tippy Golden Flowery Orange Pekoe”, adica contine doar frunzele de calitatea cea mai inalta. E un ceai facut din mugurii plantei, care au fost culesi si procesati cu grija ca frunzulitele sa nu se rupa si gustul sa ramana intens. E un tip de certificat pe care doar ceaiurile Assam sau Darjeeling il au. Cat despre “second flush”, acesta se refera la sezonul in care au fost culesi mugurii: iunie - august.

Informatii suplimentare
Ingrediente Ceai negru provenind de pe plantaţii selecte din regiunea Assam, India.
Timp de infuzare 3-4 minute
Temperatura 100 °C
Concentratie ~1 linguriţă/cană (250ml)
Recenzii (0)
Iti place acest produs? Scrie o recenzie!

Iti place acest produs? Scrie o recenzie!

Numele tau:


Comentariul tau: Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau            Bun

Introduceti codul din imagine: