Ceai oolong Milky Oolong

Oolong, ceaiul semi-fermentat, se obține printr-un proces special de uscare și oxidare a frunzelor de Camellia sinensis, care sunt ulterior răsucite în forme specifice. Ca tărie, se situează între ceaiul verde, deloc fermentat și ceaiul negru, complet fermentat. Oolong sau Wu Long înseamnă “Dragonul Negru”, fiind cunoscut in China, țara de origine, și sub denumirea de Qing Cha.
Așa cum sugerează și numele, Milky Oolong este un sortiment rezultat din infuzarea frunzelor semi-fermentate în aburi de lapte, pentru a obține un ceai cu gust delicat și dulceag, asemenea unui desert gustos. Totuși, acest ceai nu conține lapte propriu-zis, putând fi consumat și de persoanele care în mod obișnuit nu se împacă prea bine cu lactoza.
Sortimentul Milky Oolong pe care îl găsești în magazinul nostru online nu conține arome artificiale. Te invităm să-l încerci și să te lași cucerit de gustul său rafinat!
Află mai multe despre cum se produce ceaiul oolong din acest articol.
Ingrediente | frunze de ceai oolong provenind din provincia Fujian, rulate strâns și infuzate în aburi de lapte (conține lactoză) |
Timp de infuzare | 3 minute |
Temperatură | 80 °C |
Concentrație | ~1 linguriță / 250ml |
Maria B - 08.03.2023
Ionela - 26.07.2016
Recenzie ceai oolong Milky Oolong
Povesteste experienta ta cu acest produs și acordă-i o notă
Acordă o notă produsului