Ceai oolong Milky Oolong

Ceai oolong Milky Oolong
Frunze de ceai semifermentat, rulate strâns și infuzate în aburi de lapte. Rezultatul este fermecator. Un sortiment cu ingrediente 100% naturale.

Oolong, ceaiul semi-fermentat, se obține printr-un proces special de uscare și oxidare a frunzelor de Camellia sinensis, care sunt ulterior răsucite în forme specifice. Ca tărie, se situează între ceaiul verde, deloc fermentat și ceaiul negru, complet fermentat. Oolong sau Wu Long înseamnă “Dragonul Negru”, fiind cunoscut in China, țara de origine, și sub denumirea de Qing Cha.

Așa cum sugerează și numele, Milky Oolong este un sortiment rezultat din infuzarea frunzelor semi-fermentate în aburi de lapte, pentru a obține un ceai cu gust delicat și dulceag, asemenea unui desert gustos. Totuși, acest ceai nu conține lapte propriu-zis, putând fi consumat și de persoanele care în mod obișnuit nu se împacă prea bine cu lactoza.

Sortimentul Milky Oolong pe care îl găsești în magazinul nostru online nu conține arome artificiale. Te invităm să-l încerci și să te lași cucerit de gustul său rafinat!

Află mai multe despre cum se produce ceaiul oolong din acest articol.

Ingrediente frunze de ceai oolong provenind din provincia Fujian, rulate strâns și infuzate în aburi de lapte (conține lactoză)
Timp de infuzare 3 minute
Temperatură 80 °C
Concentrație ~1 linguriță / 250ml
Recenzii (2)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!
Foarte bun

Maria B - 08.03.2023
Nu-mi puteam imagina ca un ceai verde poate fi infuzat in lapte si sa iasa ceva atat de bun si rafinat!

Ionela - 26.07.2016