Ceai plante Inspirație Budistă

Ceai plante Inspirație Budistă
Infuzie cu echinaceea, morcov, nucsoara, fenicul si sfecla, ingrediente combinate perfect pentru clipele de relaxare.

Știm cu toții cum e când ai o zi în care nimic nu merge. Ești blocat în trafic, întârzii la o întâlnire importantă și verși ceai fierbinte pe cămașa ta nouă (sau, și mai grav, pe a altcuiva). În acest caz, nu-ți mai rămâne de făcut decât să adopți o atitudine zen și să lași ghinionul să treacă. Ușor de zis, dar greu de făcut...

Nu o să-ți propunem un ritual de meditație, pentru că nu e asta specialitatea noastră. O să te invităm, în schimb, să-ți faci un ceai “Inspirație Budistă” și să te concentrezi pe gustul dulce de banane, care îți va alunga pe moment toate gândurile neplăcute.

“Inspirație Budistă” vine sub forma unei infuzii din plante, fructe și condimente aromate, cu zero cofeină și multe vitamine, potrivită pentru orice moment al zilei. Pe lângă chipsuri de banană, conține echinaceea, bucățele de mere și scorțișoară, fulgi de morcov, coji de cacao, fenicul și nucșoară - ca să enumerăm doar câteva dintre secretele acestei infuzii minunate. Așa-i că acum te simți mai relaxat?

Ingrediente echinacea, tescovină de mere, bucăți de sfeclă, fenicul, nucșoară, scorțișoară, coji de cacao, fulgi de morcov, chipsuri de banană (banană, ulei de cocos, zahăr, miere), șofrănel, aromă naturală, ulei de anason stelat
Timp de infuzare 5-10 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație ~1,5-2 lingurițe / 250ml
Recenzii (3)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!
Comanda a venit a doua zi. Am comandat mai multe ceaiuri si nici unul nu m-a degamagit. Inspiratie Budista este un ceai linistitor cu un gust fin si aromat.

Iulia Fagas - 24.01.2019
Am comandat mai multe ceaiuri si inca nu am apucat sa le testez pe toate. Dar pana acum toate au fost minunate iar Inspiratia Budista a devenit de la prima cana ceaiul meu preferat. Comparat cu alte magazine, costurile de livrare au fost mici si am primit ceaiurile la o zi dupa comanda.

Denisa - 24.11.2013
Ceaiul acesta cu aroma lui sublima e definitia linistii si calmului la finalul unei zile pline.

Adina - 29.10.2013