Ceai plante Mix Alcalin

Ceai plante Mix Alcalin
Selecție atentă de ierburi alcaline ce asigură starea de bine și savoarea deplină a infuziei.

Dacă vrei să reduci aciditatea din organism, dar fără să renunți la plăcerea unei căni bune de ceai, te invităm să încerci blendul Mix Alcalin! În acest ceai de plante vei găsi o selecție atentă de ierburi alcaline ce asigură starea de bine și savoarea deplină a infuziei.

Mix Alcalin include frunze de rooibos și ceai verde Sencha China, cu o concentrație mare de antioxidanți. Pe acestea le găsești și separat în shopul nostru, dacă vrei să le bei simple, fără alte ingrediente. Lor li se alătură legume, plante de leac din grădină și condimente, care conferă infuziei un plus de vitamine, dar și savoare: bucăți de morcov și de sfeclă roșie, verbină, urzică, anason, fenicul, chimen. De aroma naturală a infuziei se ocupă coaja de portocală.

Ingrediente coajă de portocală, ceai rooibos, bucăți de morcov, verbină, urzică, ceai verde Sencha China, anason, fenicul, chimen, bucăți de sfeclă roșie, fulgi de spanac, flori de porumbar.
Timp de infuzare 5 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație 1-2 linguriţe / 250ml
Recenzii (1)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!
Un ceai cu o aromă originală, plăcută şi delicată, pe care nu am mai întâlnit-o la alte ceaiuri. Nu are un gust dulceag sau "greu", ci dimpotrivă, dă o senzaţie "fresh". Despre partea "alcalină" nu ştiu ce să spun, dar cert este că m-am simţit bine. Îmi place foarte mult!

Eva - 16.12.2019
Taguri: ceai plante