Ceai plante Bună Dimineața

Ceai plante Bună Dimineața
Infuzie de plante bogată în melisă, mentă spicată și frunze de lemon verbena, aromată cu coacăze și măr. Un veritabil ceai de trezit dimineața!
- Alege cantitate -
*
1099 lei
1899 lei
3499 lei
1099 lei
Adaugă în coș
Cod: CP101 : Precomandă
Descriere ceai plante Bună Dimineața
Marea majoritate a oamenilor au o problemă cu diminețile, cu existența dimineților, cu faptul că trebuie să se trezească dimineața ca să ajungă undeva... cât timp e încă dimineața. Și acolo unde există cerere, există și ofertă. Nu, nu avem o soluție împotriva dimineții dar avem o soluție ca tu să funcționezi mai bine dimineața. Nu e vorba de cafea, ci de un ceai de plante care se numește “Bună Dimineața”, un veritabil ceai de trezit. Cel de-al doilea ceas deșteptător are un gust minunat: o combinație de mango-piersică-portocală. Mmm!
 
Ce te trezește de fapt nu o să fie mirosul, ci ingredientele acestui ceai de plante. Hibiscusul ajută la reducerea nivelului de stres și conține câțiva antioxidanți minunați de care organismul are nevoie, precum acidul citric și acidul ascorbic. În plus, conține vitamina C, are proprietăți diuretice și se pare că are un rol activ în controlul presiunii sângelui. Albăstrelele au proprietăți slab diuretice, astringente și tonic amare. Frunzele de lemon verbena (varietate de frunze de lămâi) ajută la digestie, întăresc sistemul nervos și te ajută să scapi de greață și crampe.
 
Beneficiile ingredientelor sunt mult mai multe. Dar crede-ne pe cuvânt,  acest ceai te va trezi de dimineața. Sau nu crede, încearcă! 
Informații suplimentare
Ingrediente melisa, frunze de coacaze negre, macese, bucatele de mar, menta, spicata, hibiscus, frunze de lemon verbena, aroma, albastrele
Timp de infuzare 5-10 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație ~1-1,5 linguriţe/cană (250ml)
Recenzii (2)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!
Nicoleta Pascu
25.12.2013

Gustos, aromat si mentolat! Un ceai care te baga in ritmul zilei dupa o lunga noapte de odihna!
Denisa
24.11.2013

Foarte multumita! Cu siguranta o sa mai comand ceai de aici!