Ceai plante Vis Tangerin

Ceai plante Vis Tangerin
Infuzie de plante cu gust fresh de mandarine.

La ce te face să visezi o portocală, cu parfumul ei dulce-acrișor? Indiferent că răspunsul este o seară tihnită de iarnă, o citronadă exotică pe plajă sau pur și simplu o gustare delicioasă, te invităm să încerci infuzia de plante “Vis Tangerin”!

Cu gust fresh de citrice, „Vis Tangerin” îți aduce în ceașca de ceai o bogăție de plante și fructe aromate: măr, portocală, frunze de coacăz, păducel și fructul pasiunii. Din compania portocalei nu putea să lipsească scorțișoara, căreia i se alătură un alt condiment rafinat: cardamomul. Suita este completată de ghimbir, o plantă cu numeroase beneficii pentru sănătate: are efect antioxidant și anti-inflamator, combate disconfortul digestiv și elimină senzația de greață.

Băut seara, înainte de culcare, „Vis Tangerin” te va liniști datorită ingredientelor atent alese, ca mușețel, valeriană și sunătoare - plante medicinale care promit un somn odihnitor.

Ingrediente bucăți de măr, frunze de coacăz, bucăți de ghimbir, coajă de portocală (10%), scorțișoară, frunze de păducel, sunătoare, flori de mușețel, flori de portocal, frunze de fructul pasiunii, rădăcină de valeriană, aromă naturală, cardamom.
Timp de infuzare 5 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație 1-2 linguriţe / 250ml
Recenzii (0)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!