Ceai plante Chai Porto

Ceai plante Chai Porto

Un ceai albastru? Da, se poate, iar asta fără coloranți artificiali! Fasolea fluturilor este planta responsabilă de culoarea inedită a infuziei Chai Porto. Florile sale au fost folosite de secole pe post de colorant natural, iar acum a venit rândul iubitorilor de ceai să se bucure de proprietățile sale. Așadar, pregătește-te să ai în față un ceai spectaculos, de un albastru intens. Să mai zică cineva că infuziile de plante sunt plictisitoare sau fade! Magia nu se termină aici. Dacă torni câteva picături de lămâie în infuzia Chai Porto, vei vedea cum albastrul se transformă într-un violet plăcut. Aceasta deoarece lichidul își schimbă culoarea în funcție de nivelul de pH al substanței adăugate.

Am tot vorbit de aspect, dar să nu omitem gustul. Ceaiul de plante Chai Porto conține, ca orice chai care se respectă, un amestec aromat de condimente de tot felul: fenicul, scorțișoară, lemn dulce, anason, cuișoare, piper roz, cardamom, piper negru. Nu lipsesc nici ghimbirul și coaja de portocală. Acest ceai va face cu siguranță furori la petreceri, savurat ca atare sau ca ingredient în cocktail-uri.

Ingrediente fenicul, bucăți de ghimbir, coriandru, bucăți de scorțișoară, rădăcină de lemn dulce, coajă de portocală, anason, frunze de moringa, flori de fasolea fluturilor, cuișoare,piper roz, cardamom, piper negru.
Timp de infuzare 5 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație 1-2 linguriţe / 250ml
Recenzii (0)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!