Pana pe 31 mai 2023 te bucuri de reducere 30% din totalul comenzii. Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 300 lei!

Ceai rooibos Goji Dream

Ceai rooibos Goji Dream
REDUS -20%
Infuzie cu gust dulce-acrișor de rooibos și fructe goji.

Pentru iubitorii de rooibos care vor un plus de aromă în cana lor de ceai, „Goji Dream” este alegerea potrivită. Gustul parfumat-dulceag de goji și merișoare completează minunat ceaiul roșu. Merișoarele sunt recunoscute pentru proprietățile lor antioxidante. Au efect antiseptic și mențin sănătatea orală, întăresc sistemul imunitar, luptă împotriva infecțiilor tractului urinar și contribuie la buna funcționare a rinichilor. Goji, o sursă de sănătate și vitalitate, ajută organismul să lupte cu radicalii liberi (substanțe nocive pentru corpul uman). Pe lista de ingrediente a acestui mix vei vedea și... hamei. Deși celebru în special ca ingredientul principal al berii, hameiul este și o plantă medicinală apreciată, care ajută digestia și are proprietăți diuretice. „Goji Dream” nu conține cafeină sau teină, deci îl poți savura oricând pe parcursul zilei: dimineața, la micul dejun, într-un moment de pauză sau seara, înainte de culcare, “asezonat” cu o carte bună.

Ingrediente rooibos (74%), fructe goji (10%), merișoare (merișoare, zahăr, agent de eliberare: ulei de floarea soarelui), aromă, flori de nalbă, aromă naturală, hamei
Timp de infuzare 6-10 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație ~1-2 linguriţe / 250ml
Recenzii (0)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!