Ceai Pu Erh Tuocha China
Frunze de ceai uscate și presate în formă de cuiburi, cunoscute și sub numele de tea nests sau Mini Tuo Cha. Cultivat și prelucrat în China.
Ceaiul Pu Erh este obținut din frunze de ceai uscate și presărate în formă de cuiburi, fiind consumat în China pentru detoxifierea organismului, accelerarea metabolismului și pentru aroma curată, blândă, ușor dulceagă.
De obicei frunzele de Pu Erh se clătesc înainte de infuzare: se pun într-un vas sau într-un ceainic cu 250ml de apă fierbinte, după care apa se scurge. Se toarnă 400-500ml de apă peste frunzele de Pu Erh și se lasă 1-2 minute la infuzat. Se poate prepara și într-un gaiwan, prin infuzări multiple.
Ingrediente | frunze de ceai Pu Erh China, uscate şi presate în forma specifică de cuiburi (tea nests). |
Timp de infuzare | ~3 minute |
Temperatură | 100 °C |
Concentrație | 1 bucată / 250ml (250-400ml) |
Recenzii (1)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!
Sunt un mare fan pu erh si prin aceste "bilute" am gasit ceva foarte bun. Pretul este foarte atractiv. Pun o "biluta" la 350-400 ml de apa. Imi place sa fie foarte concentrat. Recomand pentru cunoscatori! Aroma este tipica de pu erh, pamantie.
Ciprian Ungur - 16.12.2020
Ciprian Ungur - 16.12.2020
Afisare 1 - 1 din 1 (1 Pagini)
Recenzie ceai Pu Erh Tuocha China
Povesteste experienta ta cu acest produs și acordă-i o notă
Acordă o notă produsului