Newsletter
Plata si livrare
Platile sunt procesate folosind tehnologia 3D Secure de
Livram rapid si sigur prin

Despre noi

A fost o data ca niciodata o frunza de ceai, cazut a cazut intr-un bol cu apa schimbandu-i gustul: astfel s-a nascut ceaiul. De aici a inflorit cultura ceaiului - mai intai in China, India, Japonia, ulterior devenind populara in toata lumea si ajungand a doua cea mai consumata bautura la nivel mondial.

Magazinul doro-tea.ro s-a nascut din curiozitate si iubire fata de ceai. Povestea incepe in 2010, o data cu descoperirea tainelor ceaiului si a unor sortimente cu totul si cu totul fermecatoare. In ianuarie 2012 am pus bazele d’Oro Tea, din dorinta de a raspandi povestea ceaiului si de a ne bucura de aceste sortimente alaturi de voi.

Ceaiurile noastre au fost degustate si selectate cu atentie de catre degustatori profesionisti. Ele provin din gama a mai multor furnizori si producatori de ceaiuri deja consacrati in Franta, Germania, Austria, India, China, Vietnam, Turcia, Brazilia, Kenya si Argentina.

In calitate de importator direct va putem furniza o gama de peste 1500 de sortimente de ceai si un catalog de accesorii extins, cu produse pentru prepararea si servirea ceaiului. Daca doriti sa preluati sau sa distribuiti produsele noastre, sa faceti un abonament la ceai sau doriti informatii despre catalogul nostru complet de produse, contactati-ne si va vom pregati o oferta de colaborare, cu preturi si conditii adaptate cerintelor dvs. 

Date de contact »