Despre noi

A fost o dată ca niciodată o frunză de ceai, care a căzut într-un bol cu apă și pe această cale schimbându-i gustul: astfel s-a născut ceaiul. Din această legendă a înflorit cultura ceaiului - mai întai în China, India, Japonia, ulterior devenind populară în toata lumea și ajungând astăzi a doua cea mai consumată băutură la nivel mondial.

Născută din iubirea față de ceai, povestea d’Oro Tea începe în 2010, o dată cu descoperirea tainelor acestei plante si a unor sortimente cu totul aparte. Seduși de gustul ceaiului, în ianuarie 2012 am pus bazele magazinului online d’Oro Tea, dorind astfel sa răspândim tradiția acestei băuturi străvechi și să ne bucurăm de sortimente de calitate alături de voi.

Ceaiurile și infuziile noastre sunt apreciate și selectate cu atenție de către degustători profesioniști. Acestea provin din gamele producatorilor și furnizorilor de ceai deja consacrați în Franța, Germania, India, China, Turcia, Kenya și Argentina. Sortimentele sunt proaspăt ambalate în pungi speciale, cu strat triplu de protecție, ce mențin calitatea plantelor și miresmele deosebite.

Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, termenul de livrare este în majoritatea cazurilor de 1-2 zile lucrătoare. Pentru mai multe informații vă rugăm consultați pagina de livrare și plată.

HoReCa & Business

În calitate de importator direct putem furniza o gamă extinsă ce cuprinde peste 1500 de sortimente de ceai și un catalog variat de accesorii pentru prepararea și servirea ceaiului. Contactați-ne și vă vom trimite în cel mai scurt timp oferta noastră de colaborare, adaptată cerințelor și necesităților dumneavoastră.

Date de contact »