Termeni & Condiții

Bine ati venit pe magazinul doro-tea.ro. Va rugam luati la cunostiinta ca prin accesarea acestui site va confirmati acordul cu termenii si conditiile descrise pe pagina curenta.

Magazinul online doro-tea.ro apartine Mandelbaum SRL cu sediul social in Str. Miletin 58, Bucuresti, inregistrata in cadrul evidentelor Oficiului Registrului Comertului sub nr. J40/4494/2012 avand CUI 30090218.

Dispoziţii generale

De-a lungul documentului prezent, urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, urmatoarele intelesuri specifice:

UTILIZATOR - orice persoana care acceseaza site-ul, indiferent ca acesta si-a creat un cont de utilizator sau navigheaza pe site in mod anonim, si a acceptat termenii si conditiile de pe pagina curenta.

CLIENT - orice persoana care acceseaza site-ul, a acceptat termenii si conditiile de pe pagina curenta si a initiat o comanda.

SITE - este denumirea utilizata pentru www.doro-tea.ro daca din context nu rezulta un alt inteles.

CONTRACT - Comanda - reprezinta un document electronic generat automat ca o forma de comunicare intre noi si client.

Acceptare termeni şi condiţii

Accesand siteul doro-tea.ro implica acceptarea irevocabila a urmatoarelor conditii. Termenii si conditiile pot fi modificate de catre webmasterul site-ului, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Utilizatorii vor avea in permanenta acces la termenii si conditiile pentru utilizarea site-ului si le pot consulta oricand. In cazul in care un utilizator nu este de acord cu termenii si conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze accesarea site-ului.

Continutul site-ului doro-tea.ro

Prin intermediul sectiunilor si paginilor sale, site-ul doro-tea.ro ofera utilizatorilor informatii legate de comanie si de produsele ofertite, precum si posibilitatea de a comanda online produsele descrise pe site-ul doro-tea.ro: ceaiuri si accesorii de ceai.

Proprietatea intelectuală asupra informaţiilor

Elemente din continutul site-ului - design web, fotografii, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea Mandelbaum SRL si sunt protejate protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe, Legea 8/1996 actualizata prin Legea 285/2004.

Utilizatorii au acceptul Mandelbaum SRL de a folosi continutul doro-tea.ro doar in scopuri personale iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise fara obtinerea in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Mandelbaum SRL.

  • indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Mandelbaum SRL asupra continului doro-tea.ro.
  • copierea, modificarea, transmiterea si retransmiterea sub orice forma, precum si comercializarea, distributia de materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Mandelbaum SRL.
  • reproducerea sau stocarea continutului, precum si publicarea acestuia pe un alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este una de natura comerciala.

 

Limitarea raspunderii

Firma noastra depune eforturi constante pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe site. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori de functionalitate ale site-ului, dorim sa precizam ca imaginile au caracter informativ.

Daca considerati ca un material de pe acest site, publicat de noi sau de catre altcineva, contine erori sau violeaza drepturile de copyright sau oricare alte drepturi, va rugam sa ne semnalati acestea la adresa contact@doro-tea.ro.

Termeni si Conditii Clienti

Orice persoana care initiaza o comanda pe site, este considerata client si isi asuma raspunderea ca datele si informatiile furnizate la depunerea comenzii sa fie reale.

 Prin lansarea unei comenzi, clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care firma isi deruleaza operatiunile. Daca societatea confirma executarea unei comenzi, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre firma se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea firmei catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

Firma noastra nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza contractului incheiat, in completarea acestora poate veni un Certificat de Garantie emis de catre firma.

Obiectul contractului il constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care clientul si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei comenzi pe site confirmata de catre firma. Produsul/produsele au caracteristicile descrise pe site.

Pretul produsului/produselor este cel precizat pe site si include TVA precum si orice alte taxe. Pretul poate surveni modificari oricand, fara preaviz. In situatii in care, ca urmare a unor erori de functionalitate ale site-ului, pretul afisat pe site nu este cel real, societatea are obligatia de a informa clientul asupra pretului corect.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.

Conditii livrare

Firma noastra isi va indeplini obligatiile contractuale in termen de cel mult 20 de zile de la data la care a comunicat clientului mesajul de confirmare referitor la comanda. In cazul in care firma nu poate executa contractul din cauza indisponbilitatii produsului, societatea va informa clientul cu privire la aceasta situatie.

In asemenea situatii cu acordul clientului, firma poate livra clientului un produs similar avand acelasi pret sau poate returna plata catre client.

Produsele vor fi livrate catre client printr-o firma de curierat rapid, prin serviciile Postei Romane sau poate fi ridicat dintr-o ceainarie partenera a site-ului.

Firma noastra va asigura ambalarea corespunzatoare bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la client. Livrarea este asigurata numai pe teritoriile Romaniei si ale Moldovei.

Conditii plata

Pretul, modalitatea, termenul de plata precum si oricare alte informatii privind plata vor fi specificate la comanda. Societatea va emita catre client o factura pentru produsele ce urmeaza sa ii fie livrate. Clientul are obligatia de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Clientul are posibilitatea de a opta pentru una din urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata in numerar: se efectueaza la livrare sau la ridicarea comenzii dintr-o ceainarile partenera DoroTea.ro. Va rugam sa tineti cont ca in cazul platii ramburs, coletul poate fi deschis numai dupa achitarea platii la curier.
  • Plata online: se efectueaza prin procesatorul de plati mobilpay.ro, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele Visa si Mastercard. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

 

Conditii cupoane reduceri

In cadrul campaniilor de promovare organizate de SC Mandelbaum SRL, detinator al doro-tea.ro, SC Mandelbaum SRL va acorda mai multe tipuri de cupoane de reduceri clientilor sai:

1. cupoane de reduceri din cadrul campaniei Black Friday, desfasurata in perioada 29-30 noiembrie 2013, aplicabile in momentul achizitionarii unui produs.
2. cupoanele de reduceri universale - oferite fie prin abonarea la newsletterul d'Oro Tea, fie prin alte canale de comunicare (Facebook, Twitter, Google Plus). Cupoanele  sunt aplicabile doar persoanelor care au un cont pe site-ul doro-tea.ro, in momentul achizitionarii unui produs.

Durata de valabilitate a cupoanelor va fi mentionata alaturi de fiecare cod cupon de reduceri facut public. 

Organizatorul campaniei isi rezerva dreptul de a suspenda sau amana oricand aceasta campanie, indiferent de motive.

Cupoanele de reducere se aplica categoriei sau categoriilor de produse destinate, acestea pot fi: ceaiuri sau accesorii ceai.

Cupoanele de reducere pot fi folosite doar la cumpararea produselor comercializate de doro-tea.ro.

Este strict interzisa vanzarea cupoanelor si aplicarea cupoanelor sub nume fals.

Politica de returnare

Potivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

In cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate, incomplete, cu zgarieturi, lovituri, cu certificate garantie lipsa sau cu orice fel de urme de uzura,  ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata clientului dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Va rugam tineti cont ca politica de returnare se aplica numai produselor din categoria “accesorii ceai”, pentru produsele din categoria  “ceaiuri” nu se poate solicita returnarea. 

Firma Mandelbaum SRL nu este responsabila pentru eventuale pierderi, in situatia in care acestea au fost cauzate de nerespectarea prezentelor termene si conditii, a conditiilor precizate in contract  si a instructiunilor ce insotesc produsul. Costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata. Detaliile modalitatii de returnare a platii (prin ordin de plata bancar, mandat postal sau alte modalitati) vor fi stabilite dupa acceptarea produselor in returnare.

Politica de confidentialitate

SC Mandelbaum SRL (detinatorul magazinului de ceaiuri d'Oro Tea) este inregistrat ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP, sub numarul  27969. In conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
 
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Cererea avand in vedere stergerea modificarea acestor datelor cu caracter personal, se va trimite de catre persoana inscrisa pe magazinul d'Oro Tea, mentionand numele, data cererii, semnatura, si va fi transmisa prin e-mail, la adresa contact@doro-tea.ro, sau prin posta, la adresa Str. Miletin 58, cam 2, sector 3, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.