Newsletter
Plata si livrare
Platile sunt procesate folosind tehnologia 3D Secure de
Livram rapid si sigur prin

Livrare si Plata

Pentru ca produsele sa ajunga rapid si sigur la orice destinatie va punem la dispozitie mai multe modalitati de plata si de livrare. Expedierea se face in 1-2 zile de la plasarea comenzii, iar statusul livrarii va fi actualizat constant in contul dvs. personal pe doro-tea.ro. 


 Modalitati de livrare

1. Livrare gratuita prin Fan Courier / Urgent Cargus - transportul este gratuit pentru toate comenzile in valoare de peste 100 lei.

     •  livrarea se efectueaza in aproximativ 24-48 de ore de la predarea coletului la curier. 
     •  produsele vor fi trimise prin una din firmele de curierat partenere (Fan Courier si Urgent Cargus). In cazul in care adresa de destinatie nu se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat, costurile pentru kilometrii suplimentari vor fi calculate separat. Alternativ puteti opta pentru ridicarea coletului din cea mai apropiata agentie Fan Courier sau Urgent Curier.

 

2. Livrare prin Fan Courier - Tarif: 10 lei in Bucuresti sau 15 lei National

     •  livrarea se efectueaza in aproximativ 24-48 de ore de la predarea coletului la curier.
     •  taxa de transport pentru kilometrii suplimentari: reteaua Fan Courier acopera 3400 de localitati de pe teritoriul Romaniei. In situatia in care solicitati livrarea la o adresa ce nu face parte din reteaua Fan Courier, se va percepe o taxa de aprox. 1 RON (incl. TVA) pentru fiecare km suplimentar parcurs de curier. Inainte de a plasa o comanda va recomandam sa verificati costurile de livrare folosind calculatorul de tarife Fan Courier. Alternativ puteti opta pentru ridicarea produselor din cea mai apropiata agentie Fan Courier (de luni pana vineri, intre orele 9-17). 

 

Modalitati de plata

    •  Plata online cu cardul prin procesatorul de plati mobilPay.ro (carduri acceptate: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro). Posesorii de Card Avantaj (Credit Europe) sau Bonus Card (Garanti Bank) au posibilitatea de a achita in 1-4 rate, fara comision si dobanda. Selectia ratelor se face pe pagina procesatorului de plata, dupa pasul 5. 
    •  Plata la livrare
    •  Plata prin transfer bancar
    •  Depunere numerar la caseriile ING - puteti folosi datele pentru transfer bancar pentru a depune numerar la una din caseriile ING, in acest caz caseria va percepe un comision de 0.5% din suma depusa, minim 15 lei.