Matcha
Ceaiul matcha este un sortiment fin măcinat al ceaiului verde, având o culoare intensă și un gust ușor amărui și dulceag. Acesta conține multe vitamine, printre care A, B, C și E. Conform tradiției japoneze, ceaiul matcha se amestecă cu un tel de bambus (numit și Chasen), într-un bol ceramic tradițional. Foarte importantă este însă și lingura de măsură (Chashaku), care asigură porționarea corectă a ceaiului. Magazinul d'Oro Tea te întâmpină cu o varietate largă de accesorii matcha de calitate, descoperă mai jos produsele aflate pe stoc.
Noi credem că sortimentele de ceaiuri cu cocos au un aer de desert, aproape ca niște bomboane Raffaello la cană. Am strâns în lista de mai jos câteva din cele mai gustoas... [ citește tot ]
Ciocolata este un dulce foarte apreciat, o delicatesă căreia puțini îi pot rezista. Simplă, cu lapte, albă, neagră sau crocantă, cu creme, nuci, fructe uscate, ciocolata ... [ citește tot ]
Turmericul sau curcuma este o plantă înrudită cu ghimbirul, a cărui rizom se folosește în numeroase preparate în bucătăriile asiatice, la supe, curry-uri, sosuri, biscuiț... [ citește tot ]
În general, când spunem „ceai turcesc”, ne gândim la ceaiul negru servit din paharele micuțe în formă de lalea, cu o farfuriuță cochetă sub ele. Se bea foarte fierbinte, ... [ citește tot ]
Există multe moduri în care te poți bucura de ceaiul matcha, iar azi îți prezentăm o rețetă de latte cu mentă. Băutura poate fi servită caldă sau rece și îți recomandăm s... [ citește tot ]
Presa franceză este un tip de filtru pentru ceai sau cafea, în care poți să-ți pregătești foarte ușor băutura preferată. Este o metodă practică, așa că îți recomandăm s-o... [ citește tot ]