Întrebări frecvente

De unde provin ceaiurile?

Ceaiurile d’Oro Tea provin din gamele mai multor furnizori de ceai consacrați la nivel internațional. Avem parteneriate directe cu producători din Franța, Germania, India, China, Turcia, Kenya și Argentina. Nu lucrăm cu intermediari, din acest motiv marea parte a sortimentului nostru nu se regăsește în alte magazine din România. Calitatea ceaiurilor este confirmată prin analize de laborator regulate și certificate de calitate provenind de la furnizorii noștri.

Cum sunt selectate ceaiurile d'Oro Tea?

Fiind o băutură tot mai populară, în ziua de azi întâlnim zeci de mii de sortimente si melanjuri de ceaiuri. Însă cum le alegem pe cele mai bune? Oferta noastră variază de la sezon la sezon și conține sortimente renumite pe plan mondial, premiate la expozitii de ceai și testate de echipa d'Oro Tea. Printre criteriile noastre de selecție se numără:

- prospețimea frunzelor.
- recolta timpurie precum și un timp de tranzit cât mai mic.
- prelucrarea atentă.
- preferăm ingredientele întregi peste cele mărunțite.
- gustul seducător – posibil numai printr-o asortare reușită a ingredientelor.
- evitarea aromelor artificiale și a compușilor chimici.

Cum se face livrarea?

Livrăm comenzile în siguranță prin Fan Courier și DPD. Aici puteți consulta o listă a localităților ce fac parte din aria de acoperire FanCourier. Livrarile în localitățile ce nu se regăsec pe listă vor fi efectuate prin DPD, termenul de livrare fiind cuprins între 1 și 3 zile lucrătoare. Pentru mai multe informații vă rugăm consultați pagina Livrare & Plată.

Care sunt costurile de livrare?

Costul unei livrări este 18 lei la nivel national. Comenzile a căror valoare depășește 299 lei se livrează gratuit. Pentru mai multe informații vă rugăm consultați pagina Livrare & Plată.

În cât timp ajung produsele la mine?

De regulă livrarea are loc în termen de 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. În apropierea sărbătorilor sau în cazuri de condiții meteo nefavorabile, sosirea coletului poate întârzia. În astfel de situații vă vom contacta telefonic sau prin e-mail pentru a vă comunica statusul comenzii precum și timpul de livrare estimat.

Cum pot beneficia de livrare gratuita?

Adăugați în coșul de cumpărături produse a căror valoare totală depășesc 100 lei. În procesul de checkout selectați opțiunea LIVRARE GRATUITĂ.

Cum pot achita o comandă?

Puteți opta pentru plata online cu cardul, plata în rate (prin procesatorul de plăți MobilPay) sau plata la livrare. Mai multe informații regăsiți pe pagina Livrare & Plată.

Care este suma minimă a unei comenzi?

Onorăm fiecare comandă, indiferent de valoarea acesteia sau de numarul produselor comandate.

Cum vă pot contacta?

Ne puteți transmite oricând mesajul dvs. prin formularul de pe pagina de contact. În timpul programului de lucru, afișat pe pagina de contact vă stăm la dispoziție și telefonic, la numărul 037-37-69-034.

Pot modifica o comandă plasată?

În cazul în care doriți anularea sau modificarea unei comenzi, vă rugăm să ne contactați în cel mai scurt timp posibil, telefonic sau prin formularul de pe pagina de contact.

Pot plasa o comandă telefonic?

Sigur, ne puteți transmite comanda dvs. în timpul programului de lucru afișat pe site, la numarul 034-00-86-034. Pentru a vă prelua comanda, vă rugăm să aveți pregătite următoarele date: produsele dorite, adresa de livrare, numărul de telefon și adresa de email.

Pot cumpăra produsele d'Oro Tea din farmacii, ceainării sau magazine naturiste?

Deocamdată nu. Gama noastră este unică pe piața din Romania și este disponibilă doar prin comanda pe www.doro-tea.ro.

Câte ceaiuri pot prepara din 50g de ceai?

În majoritatea cazurilor se pune o linguriță de ceai (2-3 grame) la o cană de 250ml, asta înseamna ca dintr-un pachet de 50g veți putea prepara aproximativ 18-25 ceaiuri. Dacă ați cumpărat un ceai favorabil infuzărilor multiple, numărul porților preparate din 50g va crește. Infuziile de fructe necesită în general o concentrație mai mare, astfel, dintr-un plic de 50g veți prepara aproximativ 10-15 porții. Pentru mai multe informații cu privire la dozaj consultați ambalajul ceaiului.