Newsletter
Plata si livrare
Platile sunt procesate folosind tehnologia 3D Secure de
Livram rapid si sigur prin

Intrebari frecvente

1. De unde provin ceaiurile?

Ceaiurile d'Oro Tea provin de la furnizori din afara Romaniei, avem parteneriate solide cu producatori din Franta, Germania, Austria, India, China, Vietnam, Kenia, Brazilia si Argentina. Nu lucram cu furnizori locali, tocmai de aceea marea parte a sortimentului nostru nu se regaseste in alte magazine din Romania. Calitatea ceaiurilor este confirmata prin certificate de calitate semnate de fiecare partener d'Oro Tea.

2. Cum sunt selectate ceaiurile d'Oro Tea?
In lume circula zeci de mii de sortimente si blenduri diferite de ceaiuri. Cum le alegem pe cele mai bune? Oferta noastra variaza de la luna la luna si contine sortimente renumite pe plan mondial, premiate la expozitii de ceai si testate de echipa d'Oro Tea. Printre criteriile pe care le urmarim se numara: gustul impunator, prospetimea frunzelor (recolta timpurie), alegerea ingredientelor naturale si multe altele. 

3. Cum se face livrarea?
Livrarea se face in toate judetele tarii prin Fan Courier si Urgent Cargus. Mai multe informatii livrare aici.

4. Care sunt costurile de livrare?
Costul unei livrari prin Fan Courier este de 10 lei in Bucuresti si 15 lei la nivel national. Retelele firmelor de curierat acopera cele mai mari localitati din Romania. In cazul in care livrarea se face in afara acestei retele, se va percepe o taxa de 1 RON / km suplimentar parcurs de curier. Mai multe informatii aici.

5. In cat timp primesc produsele?
De regula produsele ajung la dvs. in 1-2 zile lucratoare de la plasarea comenzii. In apropierea sarbatorilor sau in cazuri de conditii meteo nefavorabile, sosirea coletului poate intarzia. In astfel de situatii va vom contacta telefonic sau prin e-mail pentru a va comunica statusul comenzii si timpul de livrare estimat.Mai multe informatii aici.

6. Cum pot beneficia de livrare gratuita?
Toate comenzile a caror valoare depaseste 100 RON vor fi livrate gratuit. Oferta este valabila pentru adresele de livrare ce fac parte din reteaua deservita de Fan Courier. In cazul in care adresa destinatara se afla in afara acestei retele, se va face o recalculare a costurilor de livrare. Mai multe informatii aici.

7. Cum pot achita o comanda?
Pentru achitarea produselor puteti opta pentru plata online cu cardul, plata in rate (prin procesatorul de plati MobilPay) sau plata la livrare.Mai multe informatii aici

8. Care este suma minima pentru plasarea unei comenzi?
Livram orice comanda, indiferent de valoare sau de numarul produselor.

9. Aveti si un magazin fizic? 
Momentan produsele noastre pot fi doar online sau telephonic, cu livrare la adresa clientului. Sediul nostru este deschis doar cu ocazia evenimentelor si a degustarilor de ceai, care vor fi anuntate prin newsletter si pe paginile noastre de Facebook si Google+.

10. Cand si cum va pot contacta? 
Ne puteti contacta telefonic la numarul 034 00 86 034 de luni pana vineri intre orele 10 - 18 sau sambata intre orele 10 - 15. In afara programului de lucru puteti lua legatura cu noi prin formularul de pe pagina noastra de contact.

11. Pot modifica o comanda deja plasata?
Din pacate modificarea unei comenzi nu poate fi efectuata prin sistemul online. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unei comenzi, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin formularul de contact de pe site.

12. Pot plasa o comanda prin telefon? 

Sigur. Ne puteti transmite comanda dvs. la numarul 034 00 86 034, de luni pana vineri intre orele 10 - 18 sau sambata intre orele 10 -15. Va rugam sa aveti pregatite urmatoarele informatii: produsele dorite, numele destinatarului, adresa completa, numar telefon destinatar si adresa dvs. de e-mail. 

13. Pot cumpara produsele d'Oro Tea din farmacii, ceainarii sau magazine naturiste?

Deocamdata nu. Sortimentul nostru este unic pe piata din Romania si este disponibil deocamdata doar prin comanda online pe www.doro-tea.ro

14. Ce pret au ceaiul verde si cel alb?

In functie de sortiment, tipul frunzei, procesul de prelucrare si amestec, la d'Oro Tea preturile pentru ceai verde incep de la 9.99 RON / 50g. Pretul sortimentelor de ceai alb incepe de la 10.99 RON / 50g.

14. Cate ceaiuri imi pot prepara din 50g de ceai? 

In general se pun 2-3 grame de ceai la o cana de 250ml, asta inseamna ca dintr-un pachet de 50g veti putea servi aproximativ 18-25 de portii de ceai. Daca ati cumparat un ceai favorabil infuzarilor multiple, numarul portilor servite se va dubla sau chiar tripla. Infuziile de fructe necesita o concentratie mai mare, astfel, dintr-un plic de 50g veti putea prepara aproximativ 10-12 portii. Acestea sunt cateva indrumari generale, va sfatuim ca la prepararea fiecarui ceai sa urmati instructiunile afisate pe fiecare ambalaj.