Ce înseamnă fericirea

Ce înseamnă fericirea
"În această carte Alan Watts vorbește despre întoarcerea la rădăcini și contopirea cu natura, pentru ca de acolo să începi să te regăsești." — The Buddhist Review

De ce oamenii acceptă viața, dar nu știu s-o iubească, privind înfricoșați spre capătul ei? De ce căutarea fericirii duce la stări de tensiune și anxietate? De ce omenirea și-a pierdut sensul și de ce prea puțini simt că și-au găsit calea? De ce în suflet se dă un război din care cei mai mulți ies învinși? De multe ori ți-e chiar frică să-ți pui de unul singur aceste întrebări.

Alan Watts îți oferă câteva răspunsuri. Ce înseamnă fericirea este o carte care pune în balanță filosofia orientală și pe cea occidentală și compară ideile propuse de diferite religii. Trecute prin filtrul principiilor autorului și al conceptelor societății de la mijlocul secolului al XX-lea, mesajele din acest volum ne amintesc că liniștea interioară își are izvorul în întoarcerea la timpul primordial, cel în care omul era una cu natura, când trăia în armonie cu ea, nu în izolare. Citind această carte, îți vei schimba percepția asupra fericirii și vei afla care este drumul pe care trebuie să mergi pentru a te simți liniștit și împlinit.

Autor Alan Watts
Traducător Oana Zamfirache
Număr pagini 256
Anul apariției 2019
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-44-0216-5
Recenzii (0)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!