Ceai alb Lămâie și Rozmarin

Infuzie naturală de ceai alb aromatizat cu lămâie și rozmarin, toate ingredientele provin de pe plantații controlate strict biologic.

Știi acele reclame care te îndeamnă să faci zilnic minimum 30 de minute de mișcare? Noi ne gândim să facem o variantă asemănătoare pentru ceaiul alb cu lămâie și rozmarin. E atât de bun pentru tine, încât ar trebui să facă parte din ritualul tău zilnic de frumusețe. În primul rând, este un ceai alb, ceea ce înseamnă că are un număr mare de antioxidanți, că te protejează împotriva cancerului și a atacurilor de cord, că îți întărește sistemul imunitar și oasele. În al doilea rând, celelalte ingrediente din ceai - lemongrass, menta, cojile de lămâie, ceaiul de rozmarin – au și ele “superputeri”.

Lemongrass-ul este un antibacterian, antifungic, antiseptic și detoxifiant (pentru ficat, pancreas și tractul digestiv). Printre multe altele, remediază probleme precum indigestiile, gastroenterita, colicile, reumatismul, dereglările de ciclu menstrual și acneea.

Ceaiul din rozmarinul este folosit pentru îmbunătățirea circulației sanguine, reglarea secreției biliare, diminuarea durerilor menstruale. Este atât un antidepresiv bun cât și un stimulent de memorie. Încă ceva ce trebuie sa știi: toate ingredientele provin de pe plantații selecte, controlate strict biologic.

Poate că o cană pe zi va face acele minuni pe care le astepți de ceva timp. Dar oricat de bun ar fi ceaiul, nu uita și de celelalte elemente ale unui regim sănătos!

Ingrediente ceai alb*, lemongrass*, mentă*, coji de lămâie*, frunze de rozmarin*, aromă. Ingredientele marcate cu * provin de pe plantații controlate strict biologic.
Timp de infuzare 1,5-2 minute
Temperatură 80-90 °C
Concentrație ~1 linguriță / 250ml
Recenzii (3)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!
Magnific

Thomas - 15.05.2021
foarte bun

Ana - 27.10.2020
Fiind inebunita dupa Pai Mu Tan, a trebuit neaparat sa incerc si aceasta combinatie. Are un gust proaspat, usor acrisor care se potriveste de minune cu aroma de Pai Mu Tan!! Atentie la infuzare, sa nu-l tineti in apa mai mult de 2-3 minute, altfel devine ceva mai amarui.

Corina - 25.12.2013