Ceai alb Zmeură cu Trandafiri

Ceai alb Zmeură cu Trandafiri
Un ceai alb aromat, cu gust elegant, perfect echilibrat de trandafiri și zmeură.

Îți amintești de dulceața gustoasă de trandafiri pe care o mâncai în copilărie? Sau de șerbetul cremos, savurat linguriță cu linguriță? Îți recomandăm o variantă “lichidă”, mai ușoară, dar la fel de bună: ceaiul alb „Zmeură cu Trandafiri”.

Este un sortiment deosebit de aromat, în care zmeura și trandafirii sunt puși în valoare cu eleganță de ceaiul alb. Piperul roz condimentează discret toată această infuzie parfumată, pentru un gust exotic.

Ceaiul alb provine din frunze fragede de Camellia Sinensis și muguri încă nedeschiși ai plantei, infuzia rezultată având o notă de alb-gălbui.

Zmeura se remarcă prin proprietăți antimicrobiene și conținutul generos de vitamina C, magneziu, cupru, calciu, alături de mulți antioxidanți. Responsabili de aromă sunt trandafirii - roșii, galbeni și roz, prezenți în ceai atât sub formă de muguri, cât și de petale.

Iubitorii de ceaiuri fine, aromatizate, vor aprecia cu siguranță sortimentul „Zmeură cu Trandafiri”. Te invităm să-l încerci și să te convingi!

Ingrediente ceai alb, bucăţele de mere, bucăţele de zmeură, petale de trandafiri, muguri de trandafiri roşii, galbeni şi roz, piper roz, aromă
Timp de infuzare 1,5-2 minute
Temperatură 80-90 °C
Concentrație ~1 linguriţă / 250ml
Recenzii (4)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!
un ceai bun si aromat

Ana - 27.10.2020
Am primit comanda foarte repede si am avut o surpriză plăcuta. Este prima data când consum ceai alb si ma simt extraordinar. Sinusurile mele se desfunda pe zi ce trece si am un tonus din ce in ce mai bun. Gustul este minunat.

Simion Daniela - 02.05.2017
Delicios, placut si relaxant :) mai vreau!

Monica Mocanu - 04.06.2014
O combinatie delicioasa, puternic dominata de gustul si mirosul de zmeura, dupa ce ai gustat-o prima oara devine o dependenta.

Matei Farcas - 23.05.2013