Ceai fructe Ananas Prăjit

Ceai fructe Ananas Prăjit
Prin aroma sa intensă, ceaiul de fructe Ananas prăjit te va face să te simți puțin mai aproape de acea vacanță la mare la care visezi cu ochii deschiși.

Măr, cocos, ananas. Un ceai sincer și la obiect, din trei ingrediente simple, dar ale căror gusturi unite dau naștere unui carusel de senzații plăcute. Ananasul este o plantă tropicală originară din America. Suculent și dulce, fructul de ananas este format, de fapt, din mai multe mini-fructe alăturate, care seamănă cu niște conuri de pin (de aici și denumirea în engleză, „pineapple”). Este bogat în vitamina C, vitaminele B1 şi B6, mangan, magneziu și reprezintă o sursă excelentă de fibre. Gustul pregnant de ananas al acestei infuzii, alături de tenta exotică de cocos, aduce cu un cocktail delicios și sănătos. Prin aroma sa dulce, intensă, ceaiul de fructe Ananas prăjit te va face să te simți puțin mai aproape de acea vacanță la mare la care visezi cu ochii deschiși. Este o băutură excelentă atât caldă, cât și rece, servită alături de multe cuburi de gheață.

Ingrediente bucăți de măr (măr, acidifiant: acid citric), chipsuri de cocos (nucă de cocos, zahăr), chipsuri de ananas (10%), aromă naturală
Timp de infuzare 8-10 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație 1-2 linguriţe / 250ml
Recenzii (0)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!