Ceai plante Eudaimonia

Ceai plante Eudaimonia
Infuzie de plante cu gust dominant de portocale.

Ce este fericirea? Cum poți ajunge la ea? Și, mai ales, ce gust are? Nu vrem să te reținem cu prea multă filosofie, ci doar să-ți arătăm o cale simplă de a-ți oferi o mică plăcere nevinovată: un ceai deosebit de savuros.

Eudaimonia (fericire, în limba greacă) este o denumire cum nu se poate mai potrivită pentru această infuzie de plante. “Eudaimonia” noastră asta și este: o porție de fericire într-o ceașcă de ceai. Cu gust energizant de portocale, acest sortiment combină rooibosul cu rădăcini aromatice, plante medicinale renumite, ca flori de mușețel și sunătoare, cu unele mai puțin cunoscute, ca mantaua doamnei sau coada racului. Bonus, încântătoarele condimente, pentru un gust „altfel” față de un simplu ceai de plante: scorțișoară, cuișoare, cardamom, piper negru.

Ingrediente bucăți de măr, coajă de portocală (12%), rooibos, bucăți de ghimbir, scorțișoară, frunze de zmeur, fenicul, flori de mușețel, mantaua doamnei, cuișoare, sunătoare, cardamom, aromă naturală, piper negru, fructe de ienupăr, coada racului.
Timp de infuzare 5 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație 1-2 lingurițe / 250ml
Recenzii (0)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!