Ceai plante Mic Melanj de Leacuri

Vă recomandăm acest ceai atât pentru gustul său cât și pentru cât este de sănătos. Amestec 100% natural.

Ceaiul acesta contine tot ce-i mai bun. Tot, tot. Noi nu o sa vi-l recomandam numai pentru gust, ci si pentru cat de sanatos e. Contine chimen, semințe de anason, fenicul și frunze de urzică.

Feniculul este antispastic, tonic nervos, dezinfectant. Preparetele pe baza de fenicul – precum acest ceai – sunt excelente remedii naturale: ajuta la vindecarea bronsitei, laringitei, amigdalitei, faringitei, oboselii fizice si psihice, depresiilor, amenoreei, digestiei lente, durerilor de cap. Chimenul regleaza functiile stomacului, fiind si un antiinflamator intestinal. Este, de asemenea, utilizat la vindecarea racelilor si durerilor de stomac, in tratarea unor boli precum anorexia, dismenoreea, bronsita, colicile intestinale.

Anasonul este tonic, antispasmodic, diuretic, aperitiv, vermifug, emenagog, galactogen. El este indicat in astenie, reumatism, migrene, ameteala, tuse (astm, tuse convulsiva), dureri gastrice, digestii lente, spasme intestinale, menstre insuficiente si dureroase. Iar urzica – urzica este buna la toate! Vitaminizeaza, remineralizeaza si echilibreaza sistemul de aparare al organismului, elimina starea de anemie, scade glucoza din sange, activeaza procesele fiziologice de formare a eritrocitelor, leucocitelor si trombocitelor; fluidifica sangele.

Ingrediente chimen, semințe de anason, fenicul, frunze de urzică
Timp de infuzare 5-10 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație ~1,5-2 linguriţe / 250ml
Recenzii (0)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!