Ceai rooibos Natur

REDUS -20%
Infuzie naturală de rooibos, provenind de pe plantații selecte din Africa de Sud.

Se spune despre simplitate că este rafinamentul extrem. Asta am avut în minte când am adus în magazin Rooibos Natural, un ceai roșu pur, cules cu grijă de pe plantații din partea de vest a Africii de Sud.

Deși rooibosul nu face parte din familia Camellia Sinensis, el și-a câștigat statutul de “ceai” și îl întâlnim adesea în combinații cu vanilie, caramel sau fructe. De data aceasta însă, noi te invităm să descoperi rooibosul simplu, așa cum este el. Imaginează-ți gustul ușor dulceag, pământiu al ceaiului roșu și atât. Fără alte ingrediente sau arome. Doar ceai rooibos, special pentru persoanele care apreciază simplitatea și țin la propria sănătate. Rooibos Natural nu conține cofeină și este bun de savurat ca atare, fără îndulcitor.

Unul dintre punctele forte ale rooibosului este că dacă îl lași la infuzat mai mult timp capătă un gust mai intens, dar nu devine amar. Spre deosebire de ceaiurile verzi sau negre, nu trebuie să îți faci griji că “ai uitat de ceai” (ceea ce ni se mai întâmplă și nouă, recunoaștem).

Ingrediente frunze de rooibos provenind de pe plantații controlate strict biologic
Timp de infuzare 5 minute
Temperatură 100 °C
Concentrație ~1 linguriţă / 250ml
Recenzii (1)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!
Gust aromat, dulceag, cu note de caramel, cel putin pentru paleta mea gustativa. Unul dintre cele mai gustoase ceaiuri care le-am baut. Merge foarte bine cu miere, zahar si putina lamaie sau simplu.

Claudiu Gliga - 24.02.2021