Ceai verde Gunpowder Templul Raiului

Ceai verde Gunpowder Templul Raiului
Un ceai verde din clasa premium, numărându-se printre cele mai populare sortimente de ceai chinezesc. Calitatea și prospețimea acestui ceai se reflectă prin luciul frunzelor, rulate în formă de biluțe.

Ce au în comun ceaiul, raiul și praful de pușcă? La prima vedere, nimic. Însă acest sortiment de ceai verde premium, provenit din China, te va face să-ți schimbi părerea.

Numele “amenințător” al ceaiului Gunpowder provine de la faptul că seamănă cu praful de pușcă, frunzele fiind rulate sub forma unor perle mici, de culoare verde-cenuşiu. Avantajul este că această metodă protejează frunzele de ceai de micile deteriorări și le permite să-și păstreze cât mai mult din aromă.

De ce “Templul Raiului”? Denumirea este inspirată de un complex de clădiri religioase din centrul Beijingului - “Temple of Heaven”. Produs în orașul Hangzhou, acest brand desemnează cel mai cunoscut ceai de tip Gunpowder, recoltat de fiecare dată de pe aceleași plantații, cu o calitate constantă.

Ceaiul Gunpowder creează o infuzie de culoarea gălbuie, cu gust afumat, dulce-amărui și un aftertaste discret de cupru. Toate acestea se datorează exclusiv plantei și procesului de prelucrare, deoarece sortimentul nu conține arome artificiale.

Ingrediente ceai verde
Timp de infuzare 2 minute
Temperatură 70 °C
Concentrație ~1 linguriță / 250ml
Recenzii (3)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!
Aroma este putin mai dulce fata de ce am avut ocazia sa gust in materie de ceai verde gunpowder, totusi are o aroma generala specifica tipului de ceai, tin sa mentionez ca am consumat ceai verde gunpowder zilnic timp de 2 ani. Este foarte bun si la un pret foarte mic, am sa continui sa il cumpar si il recomand.

Cernatescu Ivan - 30.04.2021
Frunze de Gunpowder proaspete, lucioase, cu un gust deosebit si toate acestea la un pret foarte bun! Il cumpar de cand v-am descoperit, anul trecut si sunt foarte multumita.

Corina V. - 04.10.2014
Un ceai foarte bun! Livrarea rapida, coletul bine impachetat.

Ina - 24.11.2013