Ceai negru Sanguinello
Vedeta acestui amestec aromat este portocala roșie, care completează de minune cele trei sortimente de ceai negru, din Ceylon, din India de Sud și din China. Lăsând deoparte nuanțele regionale, aroma clasică a ceaiului din Ceylon (Sri Lanka) este puternică, plină, tare, cu note de citrice, ciocolată și condimente. Așadar, o companie cum nu se poate mai bună pentru portocalele roșii Sanguinello, un soi de citrice cu totul aparte.
Varietatea de portocale Sanguinello provine din Spania, fructele fiind mai mici decât alte portocale roșii și mai puțin rotunde ca formă. Miezul are o culoare oranj-purpurie, mai închisă decât coaja. Gustul fructat pune în valoare ceaiul negru, iar datorită bucăților de sfeclă infuzia va avea o culoare brun-roșcată în mod natural, fără coloranți.
Ceaiul negru Sanguinello poate fi savurat atât cald, cât și rece, alături de multe cuburi de gheață și un bonus de felii colorate de citrice. În plus, dacă vrei să pregătești o Sangria pe bază de ceai, acest mix este ideal.
Ingrediente | ceai negru din Ceylon, ceai negru din India de Sud, ceai negru din China, coajă de portocală roșie (15%), bucăți de sfeclă, aromă naturală. |
Timp de infuzare | 3 minute |
Temperatură | 100 °C |
Concentrație | ~1 linguriță / 250ml |
Recenzie ceai negru Sanguinello
Povesteste experienta ta cu acest produs și acordă-i o notă
Acordă o notă produsului