filtru permanent pentru ceai Teeli-Best M

filtru permanent pentru ceai Teeli-Best M
REDUS -15%
Infuzor cu filtru din otel inoxidabil si o farfurioara de scurgere - ideal pentru prepararea infuziilor de pana la 1,5L de ceai.

Infuzor cu filtru din otel inoxidabil, foarte practic si rezistent, avand diametrul de 60 mm si inaltimea de 70 mm. Permite desfacerea completa a frunzelor si asigura o patrundere uniforma, voluptoasa a gustului. Datorita plasei foarte fine, infuzorul poate fi utilizat pentru orice tip de infuzie (ceai negru, verde, alb, rooibos, de plante sau de fructe) dar si pentru prepararea cafelei. Infuzorul este ideal pentru cani, ceainice si alte vase cu diametrul de 6.5-9.5 cm (pana la 1.5 litri). Dupa infuzare capacul poate fi folosit ca farfurioara pentru scurgere. Infuzorul poate fi curatat manual sau in masina de spalat.

Recenzii (2)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!
Folosesc acest filtru la servici. Este foarte util pentru că înainte nu prea avem cum să-mi fac ceai la muncă (şi nu-mi plac ceaiurile "la plic"). Filtrul (făcut în Germania, nu e o chinezărie) se potriveşte cu orice cană (eu la muncă am una de la Ikea) şi are şi căpăcel ca să infuzeze mai bine. Mulţumesc doro-tea!

Eva - 18.03.2016
Infuzorul e perfect, are o plasa foarte fina si din cauza asta filtreaza cele mai mici frunze de ceai. In cana ramane un ceai curat, cu un gust clar si impunator. L-as cumpara iar si iar dar nu e nevoie, pentru ca nu se strica.

Cristi Albu - 17.05.2014