Ceai verde Bancha
Un ceai Bancha cultivat în Japonia, obținut din frunzele mari, mai dure și din tulpinile superioare ale plantei Camellia sinensis.
Cei care reclamă că ceaiul verde este amar, foarte probabil își vor schimba părerea după ce vor gusta Bancha, un ceai japonez blând, dulceag.
Procesul de cultivare și prelucrare seamănă cu cel al sortimentului Sencha, dar diferența stă în frunzele folosite. Bancha este realizat din frunze mari, mai dure și din tulpinile superioare ale plantei Camellia sinensis. Astfel, în comparație cu ceaiul Sencha, Bancha are un conținut redus de cofeină și un gust mai puțin amar. Din frunzele lungi, aplatizate, se obține o infuzie de un galben vesel, care îți va însenina garantat orice zi. Află mai multe despre ceaiul Bancha pe blogul nostru.
Ingrediente | frunze de ceai Bancha cultivate și prelucrate în Japonia |
Timp de infuzare | 2 minute |
Temperatură | 70 °C |
Concentrație | ~1 linguriță / 250ml |
Recenzii (1)
Ai cumpărat acest produs? Scrie o recenzie!
Extraordinar!
Ana - 08.03.2023
Ana - 08.03.2023
Afisare 1 - 1 din 1 (1 Pagini)
Recenzie ceai verde Bancha
Povesteste experienta ta cu acest produs și acordă-i o notă
Acordă o notă produsului