Ceai cu ghimbir

Ghimbirul este tonic, excelent pentru imunitate, ajută digestia, pune pe fugă răcelile și elimină stările de greață. Bonus, are un gust inconfundabil, ușor picant, care oferă prospețime ceaiului. Gustul picant se datorează unei substanțe numită gingerol, responsabilă și de efectele benefice pentru sănătate ale ghimbirului. Poate fi infuzat simplu, în apă fierbinte sau combinat cu diferite tipuri de ceai, mixuri de plante, fructe, flori și condimente. Nu lipsește din Masala Chai, iar alături de lămâie și miere este o băutură excelentă pe timp de iarnă. În magazinul nostru îl găsești în numeroase combinații inspirate, pe care te invităm să le descoperi mai jos!
Livrare gratuită pentru comenzile de peste 100 lei
Ceaiuri si accesorii recomandate
Jurnalul de ceai
Cum să te hidratezi dacă nu îți place să bei apă

Se apropie vara cu zile călduroase și, sperăm noi, timp petrecut în aer liber, pe bicicletă, la drumeții, în alergare sau alte activități în natură. Mai ales dacă facem m... [ citește tot ]

Mituri despre cofeina din ceai

În timp ce unele persoane se bazează pe o doză serioasă de cofeină dimineața, pentru a începe ziua cu energie, altele sunt mai sensibile la această substanță și urmăresc ... [ citește tot ]

Cele mai bune ceaiuri oolong

Oolong, ceaiul semifermentat, îmbină trăsăturile ceaiurilor verzi și negre într-o aromă dulce, florală sau prăjită care încântă papilele gustative. Se cultivă mai ales în... [ citește tot ]

Clătite pufoase cu matcha

Cum poți să transformi clătitele, un desert clasic, într-unul cu gust special? Folosind ceai, mai exact pudră fină matcha. Sunt ușor de făcut, practic la fel ca rețeta ob... [ citește tot ]

Află totul despre familia ceaiului Sencha!

Sencha este un ceai verde deosebit de popular în Japonia, unde își are originea. Puțini știu însă că el include o familie foarte variată de sortimente, diferențiate după ... [ citește tot ]

De ce să bei ceai Pu-Erh

Pu-Erh este un ceai aparte, obținut din frunze de Camellia Sinensis care trec printr-un proces special de prelucrare și fermentare, fiind lăsate la învechit pentru un tim... [ citește tot ]