Ceaiul pentru stari de „azi nu”

M-am trezit azi cu o mare durere de cap…

Stiti voi, acel gen de durere care parca te dezintegreaza, iti scoate ce e mai bun din tine lasandu-te maraind a omulet de pestera. Sinusurile iti pocnesc uscat, ochii iti lacrimeaza, te doare cand mesteci mancarea, te doare cand casti, te doare pana si cand gandesti (de parca ai avea puterea sa mai gandesti in aceste circumstante).

Cum cafea nu beau (can you believe it? Nu imi place) m-am apucat de scotocit orbecaind prin sertarul cu ceaiuri. Mehh, nu vreau dulce, asta e prea aromat (oricum nu simt niciun fel de miros inca), parca nu as bea nimic negru, vreau ceva sa fie…numai bun.

Si l-am gasit, ca doar pentru asta este sertarul de ceaiuri. Sa gasesti tot ce ai nevoie in el.

So, here it is: ceai Verde cu Iasomie. VERDE! Cu o usoara aroma de Iasomie, cat sa nu imi brutalizeze papilele, sa nu imi creasca ritmul inimii prea tare, cat sa nu fie dulce, chiar putin amarui daca il las destul la infuzat, cat sa…faca durerea suportabila.

Asa ca, pentru dimineti in care “nu” este cuvantul magic pentru orice idee, activitate sau dorinta ai avea, ceaiul verde cu iasomie te va ajuta sa nu mai vrei sa iti ucizi neuronii unul cate unul pentru ca nu stiu sa faca durerile sa dispara ca prin minune.

Zi frumoasa va doresc 🙂

Sursa foto

Ceaiul pentru stari de „azi nu” 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.