Ceaiuri pentru o dimineata excelenta

Stii diminetile alea in care ai da orice ca sa mai stai macar 10 minute sub patura si sa faci cumva ca alarma telefonului sa taca brusc, iar tu sa-ti continui visele? Daca ti-e greu sa te trezesti la primele ore ale zilei, iti propunem cateva ceaiuri de dimineata, care te vor impulsiona sa te dai jos din pat si-ti vor aduce zambetul pe buze! Le poti savura alaturi de un mic dejun consistent, in timp ce-ti faci planuri pentru ziua care tocmai a inceput.

Foto: fenwickparrody.deviantart.com
Foto: fenwickparrody.deviantart.com

Ceai cu aroma de ciocolata

Pentru cei care iubesc gustul de cacao si de ciocolata si vor o bautura in care sa regaseasca aceasta savoare, avem o veste buna! Incearca ceaiul negru Ciocolata Belgian! Gustul de ceai negru e completat minunat de bucatelele de cacao. Din ceasca ta se va inalta usor un parfum senzual, care iti va gadila placut narile, iar simturile tale vor fi dezmortite de-a binelea.

Ceai de fructe Energie Pura

Nu putem sa-ti aducem caldura verii inapoi, dar iti propunem o alternativa. Ceaiul de fructe Energie Pura este special creat pentru iubitorii de plaja, care tanjesc dupa mangaierea nisipului si rasaritul de soare la malul marii. Hibiscus, mar, boabe de soc, petale de trandafir si coaja de portocala – imaginatia ta se va lasa sedusa de aceasta simfonie dulce-acrisoara, iar diminetile de toamna iti vor parea mai blande si mai colorate, chiar daca stropii de ploaie isi fac simtita prezenta. Un dus e intotdeauna binevenit, nu-i asa?

Ceai alb cu zmeura

Noi credem ca un ceai de dimineata trebuie sa te umple de energie, pe care s-o simti curgand prin vene, sa-ti dezmorteasca mintea si sa-ti rasfete sufletul. Pentru cei mai pretentiosi, care vor sa se bucure de un o bautura calda si aromata de cum s-au trezit, recomandam un ceai alb cu zmeura, mar, petale si muguri de trandafiri si boabe de piper roz. Este un ceai cu multi antioxidanti si efecte benefice asupra sanatatii tale, care va face fericite nu doar papilele gustative, ci si sistemul imunitar.

Foto: tumblr.com
Foto: tumblr.com

Ceai English Breakfast

La un mic dejun in stil englezesc nu poate lipsi de pe masa ceaiul negru English Breakfast, alaturi de oua, bacon, ciuperci, rosii si alte bunatati. Acest amestec elegant de ceaiuri din regiunile Ceylon si Darjeeling se asorteaza la fix cu lapte, iar gustul sau puternic te trezeste din somn cat ai zice „ceai”. Savureaza-l in liniste, in timp ce faci revista presei si te uiti pe fereastra cum ploua, imaginandu-ti ca esti intr-o vacanta la Londra.

Ceai de plante Buna Dimineata

Daca vrei sa te trezesti cu amintirea diminetilor de copilarie in suflet, serveste un ceai de plante de genul celor pe care le pregatea bunica, imbunatatite cu ceva ingrediente savuroase: melisa, frunze de coacaze negre, macese, mar, menta, hibiscus. O infuzie pe post de ceas desteptator, fara pic de cofeina, care iti da Buna dimineata! si te face sa-ti intri imediat in ritm, cu forte proaspete.

Si pentru ca aceste ceaiuri minunate merita sa fie savurate din niste cani pe masura, am adus cateva modele noi care sa-ti inveseleasca diminetile, indiferent de anotimp!

Ca sa pastrezi ceaiul cald mai mult timp, iti vine in ajutor o cana de sticla Tea2Go DoubleGlass, care te binedispune chiar si in cea mai friguroasa zi.

Diminetile sunt mai dulci impreuna, asa ca pentru indragostiti, dar nu numai, propunem un set de ceai cu inimioara si design chic.

Ceaiuri pentru o dimineata excelenta 4.83/5 (96.67%) 12 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.