Idei de cadouri pentru pasionații de ceai

Sezonul sărbătorilor de iarnă a luat deja startul, iar printre planuri de Crăciun și Revelion începe și căutarea de cadouri pentru cei dragi. Ca să te scutim de o parte din daruri, îți recomandăm câteva seturi gata de oferit iubitorilor de ceai, ambalate și frumos decorate. La cererea ta, le putem personaliza cu alte produse existente pe stoc. Inspiație și spor la cumpărături îți dorim!

Pentru cei care preferă vremea însorită

1Deși iarnă, dacă vrei un cadou pentru o persoană iubitoare de soare și lumină, alege setul format din ceai alb „Muntele Soare-Răsare” (50g), o cutie Tea Bird (pentru aprox. 100g de ceai) și o ceașcă cu farfurioară elegantă.

Blând și catifelat, ceaiul Muntele Soare Răsare astâmpără pofta de vară prin gustul de ananas, papaya, mango, coacăze roșii, căpșune și petale de trandafir, având pe fundal un ceai alb Mao Feng. Simfonia fructată a ceaiului se asortează cu ceașca elegantă cu design floral vintage, din din colecția English Garden de la Katie Alice, iar cutia inspiră aceeași delicatețe.

Pentru prietena cea mai bună

2Ca să aveți și mai multe motive să stați la povești, oferă-i unei prietene dragi setul de două ceaiuri și două căni cu infuzoare. Cănile cu desene simpatice au 300 ml fiecare și vor înviora atmosfera nu doar de Crăciun, ci cu orice ocazie vă vedeți.

Pentru acest set am ales un ceai alb „Goji cu Coacăze” și un ceai rooibos „Cocos cu Migdale” , dar putem pregăti cadoul și cu alte ceaiuri din magazin.

Pentru iubitorii de pisici

3Cutiile metalice asortate, cu feline ce lenevesc printre farfurii și căni de ceai, sunt piesele de rezistență ale acestui set. Pisicile pufoase și alintate de pe cele două cutii vor da o notă veselă spațiului unde vor fi expuse

Două ceaiuri pe măsură – „Ștrudel cu Mere” și „Cocos cu Migdale” – completează cadoul, alături de un infuzor metalic, ideal pentru prepararea ceaiului într-o cană sau un ceainic mic.

Pentru persoanele elegante

4În cazul celor ce asociază ceaiul cu un ritual elegant și apreciază detaliile rafinate, setul Tea for Two „Jagd” va fi o surpriză frumoasă. Lucrat din porțelan rezistent, acesta cuprinde un ceainic alb de aproape jumătate de litru, cu infuzor, și două căni cu modele șic, în culori neutre.

Alternativa mai colorată, dar la fel de elegantă, îmbină albastrul și auriul într-un design de excepție, cu imprimeuri diferite pe fiecare dintre cele două căni. Partea bună la aceste seturi este că elementele componente pot fi depozitate unul peste altul și astfel permit economie de spațiu.

Pentru cei practici

5Un cadou complet pentru cei care vor să se bucure de o ceașcă bună de ceai în doi, acest set conține:

  • 2 cești și farfurii de sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi ridicate. Sticla transparentă îți permite să admiri culoarea infuziei în toată splendoarea ei.
  • două ceaiuri la alegere. Noi am sugera unul negru și unul verde, pentru stări și gusturi diferite.
  • două cutii metalice asortate, cu desene schițate pe fundal alb, care păstrează frunzele de ceai în condiții bune.
  • un pachet de filtre de ceai, pentru ca prepararea să fie foarte ușoară.

Mai trebuie doar să torni apă în căni și ceaiul e gata de servit!

Idei de cadouri pentru pasionații de ceai 5.00/5 (100.00%) 5 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.