Noi ceaiuri, noi functionalitati

Începând de astăzi veţi putea urmări care sunt cele mai noi produse pe doro-tea.ro, acestea vor fi marcate prin eticheta verde, cu textul „NOU” in fiecare categorie a magazinului.

Noi ceaiuri la d'Oro Tea

Cu această ocazie vă invităm să gustaţi din noile ceaiuri ale lunii mai:

ceai iasomie jade dragon pearlO producţie celebră a plantaţiilor din regiunea Fujian, anume ceaiul verde ceaiul verde Jasmine Jade Pearl. Secretul gustului sau se afla in prelucrarea distinsa prin care trece. Intai frunzele de ceai sunt amestecate cu flori proaspete de iasomie, apoi sunt rulate manual in forma de perle, in timp ce florile de iasomie sunt indepartate cu grija. Procesul descris mai sus este repetat de pana la sapte ori, datorita acestui tratament special aroma noctura a iasomiei patrunde perfect in frunzele de ceai, redand ulterior acest joc fascinant de arome intr-o ceasca florala, blanda.

ceai oolong cu fructe de padureAvand deja un oolong ortodox in colectie, luna aceasta am vrut sa va oferim si o varianta cu fructe a ceaiului semifermentat. L-am testat in urma cu cateva luni, ne-a surprins tare placut. Asadar, de saptamana aceasta va invitam cu mare bucurie sa gustati ceaiul oolong Dumbrava Fermecata, cu boabe de soc, coacaze rosii, coacaze negre, zmeura si bucatele de capsune.

 

Noi ceaiuri, noi functionalitati 5.00/5 (100.00%) 5 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.