10 motive pentru care ceaiul este cadoul perfect

Crăciunul bate la uşă, aşa că ultimele zile au fost pline la d’Oro Tea, căci am pregătit şi livrat colete cu ceaiuri aromate, pentru a fi dăruite şi savurate cu drag. Noi credem că ceaiul şi accesoriile care-l însoţesc sunt cadoul perfect indiferent dacă le oferi de Crăciun, de ziua numelui, la o aniversare, de Mărţişor sau într-o zi obişnuită, fără nicio ocazie specială.

ceaiuri cadou

Dacă nu eşti convins încă, uite 10 motive pentru a face cadou un ceai bun:

1. Provoacă la explorare şi descoperirea de noi gusturi. Oferind un ceai de calitate, poţi trezi în cel care îl primeşte curiozitatea de a încerca ceva diferit de variantele consumate în mod obişnuit. Multe persoane nu acordă prea mare atenţie ceaiului pe care îl beau, ci se mulţumesc doar cu sortimentele la plic, cumpărate la întâmplare.

ceai-fructe-aronia-menta
Masala Chai indian
de la 11 lei / 50g

2. Îl poţi personaliza în funcţie de pasiunile destinatarului. Dacă cel pentru care cumperi ceaiul este înnebunit după scorţişoară, alege un sortiment care să conţină din belşug acest condiment, cum ar fi Răsărit Tropical, Punch de Scorţişoară, sau Ştrudel cu Mere. În cazul în care iubeşte călătoriile, invită-l în India cu Masala Chai sau în Anglia la Ceaiul Earl Grey. Pentru cei îndrăzneţi, un ceai verde un Milky Oolong aromat este alegerea ideală. Şi exemplele pot continua.

3. Este accesibil. Îl găseşti în multe locuri, atât pe rafturile ceainăriilor, cât şi în magazinele online Chiar dacă ai un buget mai mic, sigur vei găsi o variantă pe măsură, care să-l încânte pe destinatar.

4. Are efecte pozitive pentru sănătate. Ceaiurile sunt pline de antioxidanţi, vitamine, minerale şi alte substanţe benefice pentru organism, care previn şi luptă împotriva bolilor.

5. Poate fi oferit atât prietenilor, cât şi colegilor de birou, mătuşilor, unchilor şi altor membri ai familiei. Un cadou foarte versatil, ceaiul reprezintă opţiunea salvatoare chiar şi când nu-l cunoşti foarte bine pe cel căruia i-l oferi sau nu eşti apropiat de el. Poţi alege un sortiment clasic, o infuzie de fructe sau te poţi aventura cu un ceai pentru cunoscători.

6. Este un cadou practic. Pentru cei mai pragmatici, care preferă darurile cu utilitate, ceaiul este ideal. În plus, poate fi utilizat la prepararea prăjiturilor şi în multe alte situaţii inedite. Descoperă-le în articolul „13 utilizări alternative ale ceaiului

7. Chiar şi persoanele care sunt la dietă se pot bucura de un gust delicios, fără remuşcări, răsfăţându-se cu ceaiuri cum ar fi Ciocolată Belgiană.

8. Ai de ales dintr-o varietate de opţiuni. Negru, verde, alb, infuzii de plante, flori şi fructe, rooibos, ceaiul conturează un univers în care opţiunile sunt, practic, nelimitate. E cam greu să te plictiseşti când sunt atâtea sortimente de încercat!

9. Reprezintă un fel de „mini-vacanţă”, deoarece prepararea sa invită la relaxare şi calmare. Mai ales când este însoţit de prezenţa cuiva drag şi un set de servire pe măsură, ceaiul oferă o adevărată escapadă din cotidianul agitat.

10. Uşor de transportat şi de păstrat, ceaiul poate fi consumat într-o perioadă mai îndelungată de timp. Cutiile pentru depozitare, în diferite mărimi, forme şi culori, sunt de asemenea un cadou potrivit.

În cazul în care eşti în pană de inspiraţie, îţi recomandăm să cauţi în magazinul nostru, unde vei găsi ceaiuri şi accesorii ce merg de minunte combinate într-un cadou surpriză pentru persoanele dragi ţie. Sărbători calde şi aromate îţi dorim!

10 motive pentru care ceaiul este cadoul perfect 5.00/5 (100.00%) 4 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.