Aşa cum probabil aţi prins deja vestea, fie de pe reţelele sociale, fie din newsletter, în martie am reuşit să ne creştem oferta cu 25 de sortimente noi de ceai. Şi ca să ştiţi exact despre ce vorbim, mai jos v-am pregătit o scurtă introducere pentru fiecare.
Avem prima colecţie de infuzii cu plante şi ierburi medicinale…
- Inspiraţie Budistă – combinaţie numai bună pentru combaterea răcelii şi a gripei, conţine echinaceea, morcov, nucşoară, fenicul şi sfeclă.
- Mic Melanj de Leacuri – atâta vă spunem: savoare şi sănătate într-un singur plic.
- Belşug de Vitamine – O infuzie de anason, fenicul, izmă bună şi pătlagină, asortată cu aroma frunzelor de mur, zmeură şi căpşuni.
- Mate Brazilian – bun pentru concentrare şi energizare, dacă nu-l cunoaşteţi, sunt şanse să nu vă placă din prima. Merge combinat de minune şi cu alte infuzii de ceai.
- Bună Dimineaţa – Nu este vorba de cafea, ci despre un amestec de plante numai bun pentru a-ţi trezi simţurile la viaţă şi a începe o zi nouă.
Două ceaiuri albe în ediţie limitată…
- Ceai alb cu lămâie şi rozmarin – îl recomandăm nu doar ca ceai, ci ca pe un ritual zilnic.
- Ceai alb cu zmeură şi trandafiri – la graniţa dintre băutură aromatizată şi frumuseţe.
Fiindcă v-au plăcut mult ceaiurile verzi, le-am completat cu…
- China Oolong Tit Kon Yum – un oolong clasic provenind din Zhejiang, China.
- Gunpowder „Temple Of Heaven” – un sortiment deja consacrat în lumea ceaiului. Regiunea de provenienţă: Hangzhou, China.
- Anastasia – ceai verde combinat cu coacăze, bucăţele de mere şi bucăţele de papaya.
- Căpşuni şi Hibiscus – gustos atât cald, cât şi rece, servit cu îngheţată (ice cream float).
- Sencha cu Scorţişoară – şi nu orice fel de scorţişoară, ci Cinnamomum Cassia.
- Chai verde de Vară – condimentat cu antennaria, migdale şi şofrănel.
O colecţie selectă de ceaiuri negre, provenind din Asia de Sud (Nepal, India şi Sri Lanka)…
- Nepal „Maloom” FTGFOP1 – un hibrid între frunza din China şi ceai din Darjeeling
- Assam TGFOP Second Flush – o ceaşcă echilibrată de arome, bun înlocuitor de cafea.
- Darjeeling FTGFOP1 – o ceaşcă ce se impune prin gustul său puternic, a nu se lăsa mai mult de 3-5 minute la infuzat.
- Ceylon BOP „Dimbula” – provenind de pe una din primele plantaţii ale fostei colonii britanice din Ceylon (astăzi Sri Lanka)
- English Breakfast Premium – şi ca să fie un adevărat mic dejun englezesc, adăugaţi şi puţin lapte şi puţin îndulcitor (zahăr, miere).
- Cranberry – infuzie de ceai negru aromatizat cu bucăţele de afine, zmeură şi petale de trandafiri.
Pentru după-amiezile de odihnă şi relaxare, avem nou rooibos şi un honeybush…
- Rooibos cu Zmeură şi Fructe de Soc – vă va aduce aminte de copilărie.
- Honeybush „Brioşă cu Afine” – conţine rooibos, honeybush, boabe de soc, afine şi… puţină magie.
Şi să nu credeţi că am uitat de infuziile de fructe…
- Salutul Primăverii – infuzie aromatizată puternic cu hibiscus, coacăze, struguri, bucăţele de ananas, de kiwi şi boabe de soc.
- Căpşuni Cremoase – dacă e primăvară, căpşunile nu au voie să lipsească de pe masă şi din cană!
- Energie Pură – portocală, boabe de soc şi hibiscus, o infuzie bogată în vitamina C, menită să confere energie. A se gusta şi ca ceai rece.
- Fructe de Pădure – şi nu numai…
- Adiere de Vară – un adevărat cocktail de vară cu măr, coacăze, măceşe, banane, papaya şi struguri.
Pe care aţi vrea să-l încercaţi întâi şi întâi?