Cele mai bune ceaiuri de toamnă

Sezonul oficial pentru savurat ceaiuri calde a început! Scoatem puloverele moi, păturile și lumânările ca să ne facem o atmosferă confortabilă acasă, deja cu gândul la sărbători. În timp ce pregătim decorațiuni cu frunze galbene și castane, hai să ne bucurăm de cele mai bune ceaiuri pentru toamnă!

Imunizant cu Afine și Rodie

Ține răcelile departe, ajută-ți sistemul imunitar și încântă-ți papilele gustative cu această infuzie parfumată! Conține zinc și vitamina C, doi nutrienți ce susțin multe procese vitale din organism. E o băutură ușoară și plăcută, cu gust fructat, ce poate fi consumată pe tot parcursul zilei.

Masala Chai Indian

Condimentele dau savoare oricărei băuturi, iar Masala Chai-ul nostru pe bază de ceai negru din Assam și din India de Sud te energizează încă de dimineață prin aroma sa. Cu puțin lapte și zahăr, acest ceai ușor picant te va încălzi în zilele friguroase și înnorate. Adaugă câteva felii de ghimbir proaspăt pentru extra-gust. Avem și varianta fără cofeină, pe bază de Rooibos – cel puțin la fel de gustoasă!

Ceai verde Sencha cu Ghimbir și Lămâie

Un trio de senzație! Ghimbirul, lămâia și ceaiul verde Sencha luptă împotriva răcelilor, stimulează digestia și alungă greața. Blendul nostru este ideal pentru o imunitate bună, mai ales că nu conține arome artificiale.

Punch de scorțișoară

Iubitorii de scorțișoară vor fi încântați de această infuzie pe bază de rooibos, care mai conține bucăți de măr, coajă de portocală, cuișoare și cardamom. Rezultă o băutură festivă, ce se poate combina foarte bine cu sucuri naturale de fructe și felii de citrice. Dacă ai chef, îți poți pregăti chiar tu un ceai de scorțișoară, din bastonașe aromate.

Ștrudel cu mere

Cu aromă apetisantă de desert, infuzia de fructe Ștrudel cu mere este binevenită când ți-e poftă de ceva bun și dulce. Scorțișoara, fulgii de migdale și vanilia îl transformă într-un deliciu pentru simțuri. Simți deja mirosul sărbătorilor de iarnă?

ceai-de-toamna-cu-aroma-de-cafea
Cele mai bune ceaiuri de toamnă 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.